1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonistler, Gazze Sınırındaki Eyleme Gerçek Mermi İle Saldırdı
Siyonistler, Gazze Sınırındaki Eyleme Gerçek Mermi İle Saldırdı

Siyonistler, Gazze Sınırındaki Eyleme Gerçek Mermi İle Saldırdı

İşgal askerlerinin, Gazze sınırında bir grup Filistinlinin düzenlediği gösteriye saldırması sonucu bir kişinin şehit olduğu bildirildi.

20 Ekim 2015 Salı 22:11A+A-

İşgal askerlerinin, Gazze sınırında bir grup Filistinlinin düzenlediği gösteriye saldırması sonucu bir kişinin şehit olduğu bildirildi.

Filistinlilerin El-Bureyc Mülteci Kampı yakınlarında 10 günü aşkın bir zamandır düzenlediği gösterilere işgal askerleri, gerçek ve plastik mermi ile göz yaşartıcı gaz bombası kullanarak saldırdı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 yaşındaki bir gencin açılan ateş sonucu hayatını kaybettiğini belirtti.

17 Filistinli yaralandı

Öte yandan işgal askerlerinin, Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde gösteri yapan Filistinlilere yönelik müdahalesinde 17 kişinin yaralandığı bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Ramallah, Nalin, Beytüllahim ve Tulkerm'de işgal askerleri gösteri yapan Filistinlilere göz yaşartıcı gaz bombası, gerçek ve plastik mermi ile kullanarak saldırdı.

Filistin Kızılayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, olaylarda 7'si gerçek, 9'u plastik mermi biri de darb edilmek suretiyle 17 kişinin yaralandığı, 50 kişinin de göz yaşartıcı gaz bombasından etkilendiği belirtildi.

AA

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT