1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. İşgal rejimi Başakşehir Devlet Hastanesi'nde telin edildi
İşgal rejimi Başakşehir Devlet Hastanesi'nde telin edildi

İşgal rejimi Başakşehir Devlet Hastanesi'nde telin edildi

Siyonist çetenin Filistin'de işlemiş olduğu cinayetler Başakşehir Devlet Hastanesi çalışanları tarafından tel'in edildi.

30 Kasım 2023 Perşembe 14:02A+A-

Gazze'de 7 Ekim’den beri işgal rejim tarafından hedef ayırt edilmeksizin saldırılar düzenleniyor. Bu saldırılarda yaralanan insanları taşıyan ambulanslar ve insanların sığındığı, tedavi gördüğü hastaneler de bombaların hedefi olmaya devam ediyor.

İşgalcilerin saldırılarında insanlara hizmet etmek için orada bulunan sağlık çalışanları da hayatını kaybetti. Filistin'deki sağlık çalışanları ile dayanışma içeresinde olduklarını duyurmak ve yapılan katliama sessiz kalmamak için Başakşehir Devlet Hastanesi sağlık çalışanları hastana önünde bir araya geldi.

Doktor, hemşire ve personellerin katıldığı  protesto gösterisinde yaşanan katliamlara sessiz kalınmamasının insani ve mesleki olarak bir görev olduğu vurgusu yapıldı. Ayrıca katil rejimi destekleyen ilaç firmalarının boykot edilerek muadillerinin tercih edilmesi yönünde çağrıda da bulunuldu.

Eylemde "Filistin'e özgürlük Direnişle Gelecek" , "Direnen Filistin Kazanacak" , "İnsanlık Vicdani Siyonizmi Yenecek " , "Bebek Katili İsrail" sloganları atıldı.

Grup adına basın açıklamasını Seyfullah Orhan okudu. Sloganlar eşliğinde eylem sona erdi.

img-2357.jpgimg-2377.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum