1. HABERLER

  2. HABER

  3. Siyonist Asker: "Çok Sayıda Filistinli Çocuk Öldürdüm"
Siyonist Asker: "Çok Sayıda Filistinli Çocuk Öldürdüm"

Siyonist Asker: "Çok Sayıda Filistinli Çocuk Öldürdüm"

İsrail'de askerlik yapan bir kadın birçok Filistinli çocuğu öldürdüğünü gururlanarak anlattı.

04 Aralık 2013 Çarşamba 13:14A+A-

İsrail’de askerlik yaptığını ve sayısız Filistinli çocuk öldürdüğünü itiraf etti. Eli kanlı küstah katil Gluzman ayrıca bu durum için Filistinli anneleri, “Kendilerini kınamalıdır çünkü çocuklarının hayatından endişe duymuyorlar” diyerek suçladı. Programa esnasında Siyonist katilin annesi de stüdyodaydı ve ona kızının işlediği cinayetleri bilip bilmediği sorulduğunda, “Elbette biliyorum, orduya adam öldürmeden nasıl hizmet edebilirsiniz ki?” dedi.

Ukrayna televizyonlarında canlı yayınlanan ‘Yalan Dedektörü’ adlı programa katılan Yelena Gluzman adlı Yahudi kadın, İsrail’de askerlik yaptığını ve sayısız Filistinli çocuk öldürdüğünü itiraf etti.

SAYISIZ FİLİSTİNLİ ÇOCUK KATLETTİ

Akit’ten Sinan Yavuzoğlu’nun haberine göre, Ukrayna’da Yelena Zakusilo, İsrail’de ise Yelena Gluzman adını kullanan Siyonist kadın, çok sayıda Filistinli çocuğu öldürdüğünü kabul etti. Gluzman o kadar çok Filistinli çocuğu öldürmüş ki tam olarak sayısını bile hatırlayamıyor.

SOYSUZLUĞUN BU KADARI

Eli kanlı küstah katil Gluzman ayrıca bu durum için Filistinli anneleri, “Kendilerini kınamalıdır çünkü çocuklarının hayatından endişe duymuyorlar.” diyerek suçladı.

İŞTE KATİLİN ANNESİ

Programa esnasında Siyonist katilin annesi de stüdyodaydı ve ona kızının işlediği cinayetleri bilip bilmediği sorulduğunda, “Elbette biliyorum, orduya adam öldürmeden nasıl hizmet edebilirsiniz ki?” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum