1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyasetin seviyesi giderek bayağılaşırken!
Siyasetin seviyesi giderek bayağılaşırken!

Siyasetin seviyesi giderek bayağılaşırken!

Canan Kaftancıoğlu, Aylan Kurdi’nin cansız bedeni üzerinden argüman üretmeye çalıştı!

20 Nisan 2021 Salı 11:17A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP, Suriye meselesinde zalim Esed’in bayraktarlığını yapan, mülteci düşmanı bir siyasi oluşum. Suriye Savaşı’nın en başından beri tutumunu hiç değiştirmeyen CHP’den bazı heyetler Esed’i ziyarete dahi gitmişti.

Netice olarak Suriye Savaşı’nın bir yansıması olan mülteci meselesinde CHP’yi pekâlâ kabahatli olarak nitelemek mümkün. Hal böyleyken mülteciler söz konusunda sessiz kalması beklenen CHP’liler ise her zaman olduğu şekilde ‘yağ gibi üste çıkmayı’ başarıyorlar.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 128 Milyar Dolar tartışmaları üzerinden hükümete yüklenirken, CHP’nin Suriye meselesinde kabahatli tavrını unutup mültecileri siyasi söylemine argüman olarak kullandı.

Kamuoyunda çok gündem olan Aylan Kurdi’nin cansız bedenini paylaşan Kaftancıoğlu, bu fotoğraf üzerinden ‘128 Milyar Dolar Nerede?’ şeklinde bir soru soruyor. Muhalefetin toplumsal bir karşılığı da olduğu belli olan bir konuda söylem üretmesi gayet normal olmakla birlikte kendisinin de kabahatli olduğu mülteci meselesini buna payanda kılması tek kelime ile utanmazlık!

Kaftancıoğlu, Aylan Kurdi’nin cansız bedenine iyi baksın! Orada Türkiye’deki Suriyeli mülteciler hedef alan, Esed katili ile oturup kalkan partililerini görecektir!

ezxninmvoak1nve.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum