1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sisi’nin yardım şovu boş çıktı!
Sisi’nin yardım şovu boş çıktı!

Sisi’nin yardım şovu boş çıktı!

Darbeci Sisi’nin 'yardım tırlarının' içinde 50 kutu ilaç var!

12 Haziran 2021 Cumartesi 15:27A+A-

HAKSÖZ HABER

ABD’de medyası Sisi’nin Gazze’ye yolladığı yardımları haber yapmış ve Sisi’nin “Ortadoğu ve İslam ülkeleri lideri” olduğunu ileri sürmüştü.

Gazze’ye girecek olan inşaat malzemesi ve hafriyat kamyonları ile şov yapan Sisi’nin gerçek ‘yardımı’ ise boş çıktı! Sosyal medyaya düşen görüntülerde 500 milyon dolarlık yardım iddiasında bulunan Sisi’nin yardım tırlarının içinde 50 kutu ilaç olduğu görülüyor!

Tamamen şov amaçlı olduğu anlaşılan yardım kampanyası Sisi’nin gerçek yüzünü de bir kere daha ortaya çıkarttı. Kendi halkına türlü zulümler yapan bir darbeciden Gazze için insanlık beklemek de çok safiyane bir düşünceydi zaten!

Darbeci Sisi’nin imajını düzeltmek için çok fazla çaba harcayan Batı demokrasilerinin bir çabası daha amiyane tabirle güme gitmiş oldu. Sisi önce askeri kimliğinden uzaklaştırılmaya çalışıldı. Ardından ise yardım faaliyetleri ile anılarak popülaritesinin artırılması için uğraşıldı.

Keşke bu kadar çaba harcanırken koca tırın en azından yarısını doldursalardı ama akıllarına bu kadarı gelmiş olmalı! Maazallah! Art niyetli bile olsa birilerinin faydasına olacak bir iş yapma potansiyeli başta Sisi olmak üzere Batılıların ellerine ayaklarına dolaştırmış olmalı!

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum