1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Sinan Oğan: En Kısa Sürede Gerçekleşecek
Sinan Oğan: En Kısa Sürede Gerçekleşecek

Sinan Oğan: En Kısa Sürede Gerçekleşecek

MHP’nin eski Iğdır milletvekili Sinan Oğan, “5'te 1'in çok daha üzerinde 548 imzayla yola çıktığımız hâlde Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli bize kurultay salonu yerine mahkeme salonlarını gösterdi.” dedi.

20 Şubat 2016 Cumartesi 17:08A+A-

Merkez Osmangazi ilçesi Doburca Mahallesi'nde bir restoranda partilileriyle bir araya gelen Oğan, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, MHP'de bir tüzük kurultayı düzenlenmesi ve genel başkanlık için yola çıktıklarını belirtti.

“Demokrasiden Bahsetmek Mümkün Değil”

Genel merkez yönetiminin 4 il ve bir ilçe merkez teşkilatının kapatılması yönündeki kararını üzülerek öğrendiklerini aktaran Oğan, “Genel merkeze destek vermiyor diye bir il teşkilatı kapatılıyorsa, burada demokrasiden bahsetmek mümkün değil. Delegelerimize baskı yaparak, il ve ilçe başkanlarımızı görevden almaya çalışarak hiç kimse bizi de bir tek delegemizi de yıldırabileceğini zannetmesin. Bizler bu yola başımızı, gövdemizi, ruhumuzu, her şeyimizi koyarak çıktık.” ifadelerini kullandı.

Oğan, genel merkezin söz konusu il ve ilçe merkez teşkilatlarının kapatılması kararından bir an önce dönmesini istedi.

“MHP’de En Kısa Sürede Bir Yenileşme Gerçekleşecek”

Kurultay için önlerinde bir mahkeme süreci bulunduğunu anlatan Oğan, şöyle konuştu:

“Bütün yazışmaların tamamlandığını, sâdece genel merkezin istediği ek sürenin beklendiğini ve 1 Nisan'a kadar inşallah mahkeme sürecinin tamamlanacağını ifade ediyoruz. Gönül isterdi ki MHP'nin tüzüğüne uygun bir şekilde genel merkezimiz hareket etsin ve 5'te 1 delegenin imzasıyla kurultaya gitsin. 5'te 1'in çok daha üzerinde 548 imzayla yola çıktığımız hâlde Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli bize kurultay salonu yerine mahkeme salonlarını gösterdi. Hakkımızı kurultay salonlarında arayacağız, ülkücü iradeyi kurultay salonlarında tecelli ettireceğiz. Bunun yolu eğer mahkemeden geçmekse, mahkemeden de geçeceğiz. Hiç kimse şüphe duymasın, Türkiye şüphe duymasın, MHP'de en kısa sürede bir yenileşme gerçekleşecektir.”.

Sputnik News

HABERE YORUM KAT