1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sezgin Baran Korkmaz Türkiye’ye dönmekten vazgeçmiş!
Sezgin Baran Korkmaz Türkiye’ye dönmekten vazgeçmiş!

Sezgin Baran Korkmaz Türkiye’ye dönmekten vazgeçmiş!

SBK Holding’in başkanı hakkında iddialara reddettikten sonra pazartesi Türkiye’ye döneceğini öne sürmüştü.

04 Ocak 2021 Pazartesi 16:33A+A-

HAKSÖZ HABER

Sezgin Baran Korkmaz hakkındaki nitelikli dolandırıcılık iddiaları Korkmaz’ın ‘pazartesi Türkiye’ye döneceğim’ sözlerinin ardından başka bir safhaya taşınmıştı. Korkmaz özetle iddiaları reddederken ülkeye dönerek yargılanmadan çekinmeyeceğini ifade etmişti.

Cüneyt Özdemir’in programındaki bu sözlerinin ardından gözler haliyle pazartesi gününe çevrildi. Haksöz Haber’de bu konu daha önce detaylıca gündem edilmişti.

Sezgin Baran Korkmaz yaptığı son açıklamayla ülkeye dönmekten vaz geçtiğini söyledi. "İstanbul'a dönecektim fakat bugün hukukçularımızla yaptığımız değerlendirme neticesinde; hukukçularım bana döndüğüm zaman bir yurt dışı çıkış yasağıyla karşılaşabileceğimi ve Avrupa'daki işlerimi tamamen bitirerek öyle dönmem gerektiğini dile getirdiler."

Ticari işlerini bahane olarak sunarak gelişini birkaç hafta sonraya tehir ettiğini belirten Korkmaz’ı daha önce kahraman ilan eden medya organları ise şimdiden ‘hain’ söylemlerini dile getirmeye başladılar. Gittikçe trajikomik bir olay haline gelen bu adli vakıa aslında Türkiye toplumunun kronik sorunlarına ışık tutuyor!

HABERE YORUM KAT