1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Şeytanî Güçlerin Zaferini‚ İslâm Zaferi’ Diye Göstermek Utancı
Şeytanî Güçlerin Zaferini‚ İslâm Zaferi’ Diye Göstermek Utancı

Şeytanî Güçlerin Zaferini‚ İslâm Zaferi’ Diye Göstermek Utancı

Suriye’de İranlı güçlerin Suriye’nin her tarafında, yıllardır işledikleri cinayetler, sadece güya Hz. Zeyneb Türbesi’ni korumaya yönelik ve de Ehl-i Beyt aşkına imiş!!

15 Aralık 2016 Perşembe 04:45A+A-

Selahaddin E. Çakırgil’in yorumu:

Tahran’da yayınlanan ve yöneticileri İnkılab Rehberliği makamınca tayin olunan ve malî kaynağı da devletçe karşılanan; ve diğerlerine göre İslamî hassasiyeti daha çok gözettiği ileri sürülen -ve bu satırların sahibinin de 15 yıl kadar sürekli makaleler yazdığı- bir gazetede dün bir başyazı vardı; ‚Peyâmha’y-ı Âzadî-i Halep / Halep’in kurtarılışının mesajları.. başlığı altında..

Sözkonusu yazıda, ‚Tam da İslâmî Vahdet Haftası’nın ve Hz. Peygamber‘in (S) velâdet yıldönümünün eşiğinde, Halep’in kurtarılışından alınması gereken mesajlar’a değiniliyor ve ‚alınması gereken ilk mesajın, İslamî mukavemetin dünyanın sultacı, zorba güçlerine karşı elde ettiği büyük zafer olduğu’ belirtilerek, bu zaferin, ‚Siz Allah’ın dinine yardım ederseniz, Allah da size yardım eder..‘ meâlindeki ‚vaad-i ilahî’ ile gerçekleştiğine ve ‚Halep zaferinin etkisinin Musul’un kurtarılmasında ve keza, Yemen’de, Bahreyn’de de görüleceğine değiniliyor; Suûdî rejimine de ‚gözdağı‘ veriliyordu.

Yazının Devamı >>>