1. HABERLER

  2. HABER

  3. “Sen IŞİD’çi misin?” Deyip Yaşlı Adamı Katlettiler!
“Sen IŞİD’çi misin?” Deyip Yaşlı Adamı Katlettiler!

“Sen IŞİD’çi misin?” Deyip Yaşlı Adamı Katlettiler!

IŞİD bahane edilerek yaptıkları Kobani gösterisi sırasında merkez Adana'da bir eve giren maskeli kişiler 69 yaşındaki babayı öldürdü, oğlunu yaraladı.

09 Ekim 2014 Perşembe 01:10A+A-

Yüreğir ilçesinin Çamlıbel Mahallesindeki evinde yüzü maskeli kişilerin silahlı ve bıçaklı saldırısına uğrayan Ahmet Albay (69) hayatını kaybetti, oğlu Veysi Albay yaralandı.

Adana'da farklı mahallelerde göstericiler yer yer lastik yakıp barikatlar kurup gece de eylemlerini sürdürdü. Merkez Yüreğir ve Seyhan İlçeleri'nin 8 mahallesinde izinsiz gösteri düzenleyen gruplara müdahale ederek biber gazı ve tazyikli su sıkıp dağıtmaya çalıştı.

IŞİD'Cİ MİSİN DİYEREK BIÇAKLADILAR

Olayların devam ettiği saat 21.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Çamlıbel Mahallesi'nde küçük bir grup ile evinin önünde oturan Ahmet Albay arasında tartışma çıktı. İddiaya göre gruptakiler evinin önünde oturan adama 'Sen IŞİD'ci misin?' diye çıkıştı. Gruptakilerle evinin önünde oturan Ahmet Albay arasında bu nedenle çıkan tartışmaya oğlu da katıldı. Tartışma sırasında gruptakiler evinin önünde oturan adama ve oğluna bıçakla saldırdı. Aynı dakikada pompalı tüfek sesi de duyuldu. 69 yaşındaki Ahmet Albay olay yerinde hayatını kaybederken oğlu Veysi yaralandı.

Öte yandan kentin bazı güney mahallelerinde ana yollar lastik yakılarak kapatılmak istenince polis biber gazı kullanarak göstericileri dağıttı. Yüreğir İlçesi'nin bazı mahallelerinde de yer yer protestocular, IŞİD sempatizanı olduğunu öne sürdükleri kişi ve işyerlerini hedef aldı. İş yeri sahiplerinin de eylemci gruplara karşılık verdiği belirtildi.

Olaylarda şimdiye kadar Diyarbakır'da 10, Siirt'te 3, Mardin'de 5, Batman, Muş, Van ve Adana'da da birer olmak üzere 22 kişi hayatını kaybetti.

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum