1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Selçuk Özdağ’a yönelik sopalı saldırının arka planında neler yaşandı?
Selçuk Özdağ’a yönelik sopalı saldırının arka planında neler yaşandı?

Selçuk Özdağ’a yönelik sopalı saldırının arka planında neler yaşandı?

Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’nin Mardin İl Kongresi’nde yaptığı açıklamaların ardından Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yönelik gerçekleştirilen saldırının arkasından kim var?

15 Ocak 2021 Cuma 16:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin Mardin İl Kongresi’nde MHP’nin 17-25 Aralık sürecindeki tutumu üzerinden MHP-AK Parti ittifakını eleştirdi.  “Bakın sayın Bahçeli birkaç gün önce yaptığı açıklamada Türkiye’ye yönelik oyunları sararken Gezi olaylarından, 6-8 Ekim olaylarından, hendek teröründen ve 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünden bahsetmiştir. Ama bu silsilenin asli unsurlarından olan 17-25 Aralık’ı bilinçli bir şekilde atlamıştır. Sayın Bahçeli 17-25 Aralık’tan bahsedemez çünkü 17-25 Aralık’ta FETÖ’nün hükümeti devirme teşebbüsüne açık destek vermiş, yıllarca saatini 17.25’e ayarlamıştır. Sayın Erdoğan ve Bahçeli tekrar bir araya geldiklerinde bu soruyu kendi aralarında cevaplandırmalıdırlar: 17-25 Aralık meşru hükümete karşı bir darbe girişimi midir yoksa bir yolsuzluk meselesi midir? Ama sayın Erdoğan bunu soramaz, çünkü artık sadece Sayın Bahçeli’nin değil başta milletin ve millet değerlerinin düşmanı Maocu bir zihniyet olmak üzere 28 Şubatçı eski Türkiye  artıklarının vesayeti altındadır.”

AK Parti’nin MHP ittifakının neticeleri hakkında da konuşan Davutoğlu, AK Partililerin MHP’li taklidi yaparak AK Parti içinde var olabildiklerini söyledi.  “AK Parti programı, ilkeleri, değerleri ve siyaseti atanan kayyımla fiilen yok edilmiştir. Artık AK Partili kardeşlerim MHP’li taklidi yapabildikleri oranda kendilerine AK Parti’de yer bulabilir hale gelmiştir.”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’da geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tutarsız olduğunu ileri sürerken 17-25 Aralık sürecindeki tutumunu eleştirdi. Doğu Türkistanlı Müslümanların yaşadıkları sorunlar karşısındaki Devlet Bahçeli’nin sessiz kaldığını ifade eden Özdağ, HDP kapatılsın çağrısının da aynı şekilde tutarsız olduğunu belirtti.

sozdag1.jpg

sozdag2.jpg

Özdağ’ın eleştirilerine karşılık veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise Özdağ için müptezel ithamını kullandı ve Özdağ’ı siyaset bukalemunu şeklinde niteledi.

semih-yalcin.jpgsem.jpg

Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek tarafından da Türkgün gazetesinde hedef alınan Selçuk Özdağ’a bugün 5 kişilik bir grup tarafından sopalı saldırı gerçekleştirildi. Ankara Valiliği’nin açıklamasına göre olay hakkında araştırma başlatıldı.

erxny6pxmaa1uro.jpgwhatsapp-image-2021-01-15-at-15-23-16-001.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum