1. HABERLER

  2. HABER

  3. Selahattin Demirtaş’ın Pişkinliği Pes Dedirtiyor!
Selahattin Demirtaş’ın Pişkinliği Pes Dedirtiyor!

Selahattin Demirtaş’ın Pişkinliği Pes Dedirtiyor!

HDP yaşananlardan dolayı çok üzgünmüş, şiddeti hiç tasvip etmezmiş!

09 Ekim 2014 Perşembe 16:17A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bugün Diyarbakır’da basın toplantısı yapan Selahattin Demirtaş bir kere daha aklımızla alay edercesine konuştu. 24 insanın can verdiği olaylarla ilgili olarak herkesi suçladı ama kendilerinin yüzde yüz masum olduğunu iddia etti. Kitlelerini eyleme çağırdıklarını kabul eden Demirtaş bununla birlikte herkese şiddetten uzak durma çağrısı yaptıklarını da iddia etti.

Bu pişkinliğe ne denilebilir ki!

Herşey tüm dünyanın gözleri önünde oldu. PKK bağlantılı tüm örgütler ve şahıslar gibi HDP de başından itibaren kitleyi kışkırttı, serhildana çağırdı ve her yerde istisnasız her yerde yakma, yıkma eylemlerine öncülük etti. Kışkırttığı kitlesi insanları katlederken dahi Demirtaş, Atatürk büstü ve bayrak duyarlılığıyla devletle ve devletlû zevatla ilişkilerin geleceğini düşünüyor ve bir anlamda diplomasi yapıyordu.

Taraftarları tüm ülkeyi yangın yerine çevirirken, Diyarbakır’da HÜDA-PAR mensuplarını hunharca katlederken dahi bu vahşeti görmezden gelen ve hala onu bunu suçlayabilen bir karaktere sahip bu zihniyet mensuplarının yalanları, ikiyüzlülükleri pes dedirtiyor!  

 

HABERE YORUM KAT

7 Yorum