1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Samsun Valiliği'nden örnek karar!
Samsun Valiliği'nden örnek karar!

Samsun Valiliği'nden örnek karar!

Samsun Valiliği, Bafra ve Atakum ilçelerinde düzenlenmesi planlanan ahlaka aykırı etkinliklere müsaade edilmeyeceğini duyurdu.

07 Ağustos 2023 Pazartesi 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Yaz ayları geldiğinde Türkiye'nin özellikle sahil şehirlerinde oldukça rahatsız edici görüntüler ortaya çıkıyor. "Eğlence" adı altında ahlaki ve insani değerleri aşağılarcasına yapılan etkinliklerde insan onuru ayaklar altına alınıyor. 

Sosyal medyadaki küfürlü videoları sayesinde ünlü olan Murat Övüç isimli kişinin Samsun Bafra'da "Kadınlar Matinesi" adıyla yapacağı program Valilik tarafından iptal edildi. Samsun Valiliği yaptığı açıklamada programın toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı olduğunu bildirdi.

Murat Övüç cinsiyeti belirsiz ahlaki hassasiyetlere sahip olmayan bir müptezelden başkası değil. Durum böyle olunca "kadınlar matinesi" düzenlemekten de geri durmuyor. Valiliğin aldığı karara laik-seküler çevreler tepki gösterirken insan onurunu ayaklar altına aldırmayan Samsun Valiliği aslında tebriki hak ediyor. 

Bütün bürokratlara örnek olması gereken bu adımla "eğlence" adı altında ahlakın ve mahremiyetin ayaklar altına alınmasının önüne geçildi!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum