1. HABERLER

  2. HABER

  3. Salih Mirzabeyoğlu İçin de Çalışmalar Başladı
Salih Mirzabeyoğlu İçin de Çalışmalar Başladı

Salih Mirzabeyoğlu İçin de Çalışmalar Başladı

Başbakan Erdoğan, 28 Şubat mağduru Mirzabeyoğlu için de çalışmalar başlattıklarını açıkladı. Mirzabeyoğlu, 28 Şubat'ta haksız yere müebbete mahkum edilmişti.

13 Mart 2014 Perşembe 12:13A+A-

Başbakan Erdoğan, 28 Şubat döneminde haksız yere hapse mahkum edildiği belirtilen Salih Mirzabeyoğlu için de çalışma başlatıldığı öğrenildi. Başbakan Erdoğan, dün akşam katıldığı televizyon kanalında konuyla ilgilendiklerini ilk kez açıkladı. 

Başbakan Erdoğan, Kanal 24 televizyonunun "Başbakan Erdoğan ile Özel" başlıklı canlı yayınında Star Medya Grubu Başkanı Mustafa Karaalioğlu'nun gündeme ilişkin sorularını cevapladı.  

"Sadece Ergenekoncular yok, siz söylediniz beraat anlamına gelmiyor. 28 Şubat'tan kalan bir sürü insan da var. Mirzabeyoğlu içeride, davasında bir ilerleme sağlanamadı. Yakup Köse, ağır ceza aldı ve tekrar bugünlerde içeri girmeyi bekliyor. 28 Şubat davasının hali içler acısı. 28 Şubat mağduru Erdoğan olarak ilgilendiğiniz bir dava şüphesiz. Ne dersiniz bunlara?" sorusuna Erdoğan, şu cevabı verdi:

"Ben o konuların da takipçisiyim. Gerek Salih'in olsun gerek Yakup'un olsun bütün bunlarla ilgili ve arkadaşımın bu konularla ilgili gerekli çalışmaları yapması konusnda gerekli talimatları verdim. Takipçisiyiz. Çünkü adam öldüren, öldürmeyen bunlara bakmaksızın böyle bir yaftayı yapıştır, o onun üzerinde kalsın, böyle bir şey olamaz. Buna benzer birçok olaylar var şu anda. Arkadaşlarla oturduk, başlıklarını koyduk ve bu konular üzerinde çalışmalarını istedik. Bir bütün olarak bunları ele alalım ve ona göre de bu işler düzene girer."

(DÜNYA BÜLTENİ)

HABERE YORUM KAT

2 Yorum