1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Rusya’nın Finosuna Allah’ın Aslanı Sıfatını Yakıştıran Zalimlik!
Rusya’nın Finosuna Allah’ın Aslanı Sıfatını Yakıştıran Zalimlik!

Rusya’nın Finosuna Allah’ın Aslanı Sıfatını Yakıştıran Zalimlik!

Türkiye Şiilerinin lideri sıfatını da taşıyan Selahattin Özgündüz’ün Beşşar Esed adlı işbirlikçi katil hakkındaki sözleri mezhepçi tutumun küfrü ve tuğyanı birilerine nasıl sevimli gösterdiğini ispat etmekte.

21 Eylül 2019 Cumartesi 11:40A+A-

HAKSÖZ-HABER

Selahattin Özgündüz her ne kadar kimi çevreler tarafından sadece Iğdırlı Azeri kökenli Şiilerin liderliğini yapan bir isim olarak görülse de kendisini Türkiyeli Şiilerin lideri sıfatıyla tanıtan bir kişi. Tabi ki aralarındaki çekişme bizi ilgilendirmez, bütün dünyadaki mezhepçi, sahabe düşmanlarını da temsil edebilir!

Bu zat Şiilerce Gadir-i Hum bayramı adıyla her yıl kutlanan baştan sona sahabe düşmanlığı ve Resul’e iftiralarla dolu törenlerin birinde bir konuşma yapıyor. O konuşmanın bir yerinde “Suriye ordusu” dediği Esed rejiminin çetesine övgüler düzüyor ve Esed adlı katili de “Allah’ın arslanı” sıfatıyla yüceltiyor.

Demek ki “Şii lider” için Esed’in Nusayri inancına mensubiyeti, laik bir Arap milliyetçisi olması sorun teşkil etmediği gibi işkence, katliam ve zulüm üzerine kurduğu iktidar da bir önem arzetmiyor. Değil mi ki en geniş manada ‘Ehl-i Beyt inancı’nı savunuyor, yaptığı her şey mubah addediliyor.  Bu yüzden de Rusya’ya ait bir askeri üste ancak bir saha komutanı gibi karşıladığı Putin’in arkasından yürümesine bile izin verilmeyen bir Rus uşağına, basit bir Rus finosuna “Allah’ın arslanı” sıfatı yakıştırabiliyor. Pervasızca sergilenen bu zalimlik ise oradaki topluluktan “Ya Ali, Ya Hüseyin” çığlıklarıyla karşılık buluyor.

Doğrusu takiyye yapmak yerine açık sözlü yaklaşımından ötürü Özgündüz’ün hakkını vermek lazım. Adam tüm dünyanın her gün katliamlarını seyrettiği katil oğlu bir katile desteğini, sempatisini, hayranlığını ilan ederken hiç çekinmiyor. Üstelik Türkiye’nin fiilen savaş içinde olduğu rejimin ordusunu da göklere çıkaracak kadar da pervasız. Demek ki bu durum hükümet yetkilileri açısından da bir sorun teşkil etmiyor olacak ki, en son bu zatın organize ettiği Aşura törenlerine Küçükçekmece Kaymakamının da katılıp bir konuşma yaptığını gördük.

Bizim açımızdan asıl üzerinde durulmayı gerektiren husus ise bu adamları, bu zihniyeti hala kardeş zanneden ahmaklık! Adam sahabe düşmanlığı merkezli bir tören düzenleyip buna bir de utanmadan ‘Kardeşlik’ başlığı veriyor. O törende Suriye halkını vahşice doğrayan, yakan, kadınlarına tecavüz eden bir zalimi göklere çıkarabiliyor ve hala içimizdeki bazı beyinsizler Suriye hadisesini “iki taraf da Allahu Ekber diyerek birbirlerini öldürüyor” basitliği, yüzeyselliği, ahmaklığı içinde değerlendirmeyi sürdürebiliyor.

 

 

İşbirlikçi Esed, patronu Rus subayı tarafından böyle aşağılanmıştı!

 

HABERE YORUM KAT

14 Yorum