1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Rızık Allah’tan Başkanım, belediyeden değil!”
“Rızık Allah’tan Başkanım, belediyeden değil!”

“Rızık Allah’tan Başkanım, belediyeden değil!”

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin kendisini ne sanıyor?

12 Kasım 2021 Cuma 12:16A+A-

HAKSÖZ HABER

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde görev yapan belediye çalışanı bir kadına Belediye Başkanı Yaşar Şahin tarafından mobbing uygulandığını gösteren görüntüler sosyal medyaya düştü.

İnsanın midesini bulandıran bir üslupla belediye çalışanlarının sendikadan ayrılmasını isteyen Şahin buna karşı gelenler çalışanları ise tehdit ediyor. 2019 senesinde yaşanan olayın görüntüleri geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıdı. “Başkana karşı gelecek kadar cesaretlisiniz... Kim öğretti lan size bunları. Çık dışarı, terbiyesiz” diyerek seviyesizliğini gösteren Şahin'in bu yaptıkları karşısında bir yaptırıma uğrayıp uğramayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz!

Yaşar Şahin’in hakaret ve tehditleri karşısında vakarlı duruşundan geri atmayan Sevinç Karaca isimli işçinin işine son verildiği öğrenilirken akıllarda Karaca’nın şu sözleri kaldı: “Rızık Allah’tan Başkanım, belediyeden değil!”

İşten çıkartılması üzerine açtığı davayı kazanarak işine iade edilen Karaca yaşanan süreci şu cümlelerle özetleyerek yakın siyasi tarihin kısa bir özetini sunuyor: "Valinin, kaymakamın, AK Parti milletvekillerinin, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin haberi var bu olaydan. Hepsine başvuru yaptım bunların ben. Hiçbir bana sahip çıkmadı, bana inanmadılar. Ben bu görüntüleri sendika avukatı aracılığıyla aldım. 'Ben AK Partiliyim, bu parti zarar görsün istemiyorum' dedim. AK Partili vekile söyledim, bana inanmadı.

İşe iade devasını kazandım. Şimdi onların itiraz süreçleri var. Onları bekliyoruz. Şimdi bize, 'paralarını taksit taksit öderim ama onları işe almam' diye haber gönderdi."

HABERE YORUM KAT

13 Yorum