1. HABERLER

  2. HABER

  3. PKK'nın Yaraladığı Komiser Yardımcısı Hayatını Kaybetti!
PKK'nın Yaraladığı Komiser Yardımcısı Hayatını Kaybetti!

PKK'nın Yaraladığı Komiser Yardımcısı Hayatını Kaybetti!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lılara yönelik operasyonda yaralanan Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı Enis Kırımlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

23 Kasım 2015 Pazartesi 10:27A+A-

PKK’lılarca Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ile sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması sırasında polis ekiplerine PKK’lı saldırganlarca düzenlenen saldırıda bir polis memuru hayatını kaybetmiş ve komiser yardımcısı Kırımlı yaralanmıştı.

Saldırıda ağır yaralanan Kırımlı, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Kırımlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Silvan'da, Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ile sokaklara PKK’lılarca kazılan hendeklerin kapatılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağının ardından, “güvenlik” güçlerince operasyon başlatılmıştı.

PKK’lı saldırganlarca düzenlenen saldırıda yaralanan özel harekât polisi Necmi Çakır da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

AA

HABERE YORUM KAT