1. HABERLER

  2. HABER

  3. HDP oyları bakın nereye gidiyormuş?
HDP oyları bakın nereye gidiyormuş?

HDP oyları bakın nereye gidiyormuş?

Dün akşam Habertürk canlı yayınına katılan Doğu Perinçek yine kendisini komik duruma düşürdü!

30 Ocak 2021 Cumartesi 12:51A+A-

HAKSÖZ HABER

Hülya Hökenek’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen Enine Boyuna programında tartışmalı konular işlendi. Programın bir kısmına dahil olan Hilal Kaplan, Habertürk’e FETÖ ithamında bulunurken İsmail Saymaz da aynı şekilde Kaplan'ı benzer şeylerle itham etti. Netice olarak kimin daha çok FETÖ’cü olduğu anlaşılamadan program sona erdirildi.

Programın bir diğer konuğu olan Doğu Perinçek ise yine her zamanki gibi Doğu Türkistanlı Müslümanları hedef aldı. Mesnetsiz iddialarla mazlum konumundaki Doğu Türkistanlıları zan altında bırakmaya çalışan Perinçek, utanmadan geçtiğimiz günlerde yaşadığı zulümler ile gündem olan Nursiman Abduraşid’i de hedef gösterdi. Artık bu konuda Doğu Perinçek’e söyleyecek söz yok. Zira kendisi Çin rejimini korumak için elinden gelen tüm yalanlara sarılıyor. Ancak medyanın sabah akşam Perinçek’i konuşturmasının nasıl bir izahı olduğunu merak ediyoruz.

Doğu Perinçek’in kafasının çalışma tarzını görmek açısından ise yine aynı programda ‘HDP oyları’ hakkında konuşmasına bakılabilir. Perinçek, HDP’nin oylarının yarısının gittiğini iddia ederken hangi veriyi esas alarak bunu söylediğini ise belirtme ihtiyacı göstermiyor. Öyle ya, arife tarif sorulmaz! Ardından sözüne devam eden Perinçek, HDP’nin kaybettiği oyların Vatan Partisi’ne gittiğini iddia ediyor. AK Parti’yi de ‘HDP oylarının gittiği partiler listesine’ ekleyerek bu saçma savını en azından kabul edilebilir düzeye getirmeye çalışan Perinçek’in ayakları hepten yerden kesilmiş belli ki!

Politik perspektifi ‘fırıldaklığın’ çekim gücü etrafında şekillenen bir insanın Kürt illerinden oy alabileceğini düşünmesi anlaşılabilir. Ancak anlaşılabilir olması bunun bir mümkün olduğu anlamına gelmiyor. Zaten Perinçek'in bu saçma sözleri üzerine salonda bulunan diğer konuşmacılar gayriihtiyari tebessüm etmeye başlıyorlar.

Artık söylediği söze kimsenin inanmadığı bir adamın Allah’ın her günü neden televizyonlarda olduğu sorusu ise geçerliliğini korumaya devam ediyor!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum