1. HABERLER

  2. HABER

  3. Perinçek Grubu Öcalan'ın Görüntülerini Yayınladı
Perinçek Grubu Öcalan'ın Görüntülerini Yayınladı

Perinçek Grubu Öcalan'ın Görüntülerini Yayınladı

Geçmiş dönemde Öcalan'a çiçek veren, PKK mücadelesini desteklediğini ifade eden Perinçek grubu şimdi Ak Parti'yi sıkıştırmak için devletin elinde olması gereken Öcalan görüntülerini işine gelen kısmıyla yayınladı.

06 Şubat 2014 Perşembe 15:12A+A-

Öcalan'ın 17 Aralık operasyonu darbe olarak görmesi ve çözüm süreci ile ilgili olumlu görüşerine karşılık, PKK'nın silahları patlatmasını isteyenler her gün yeni bir provokasyonla süreci baltalamak istiyorlar. Bunun son örneğini Perinçek'in yayın grubu tarafından yapıldı. Devletin elinde olması gereken Öcalan'ın sorgu görüntüleri belli yerleri montaj edilerek basına servis edildi. Görüntülerde bir bütünlük olmadığı için tamamıyla algıya yönelik olarak yapılmış. Geçmişte Öcalan'a övgüler dizen, Çiçek alışverişinde bulunan Perinçek grubunun bu son hamle ile Öcalan'ın liderliğini sorgulayarak onu saf dışı etmek isteyenlerle birlikte hareketini gözler önüne seriyor. 

İşçi Partisi konuyla ilgili açıklama yaptı

İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey tarafından İşçi Partisi İstanbul İl Merkezi'nde yapılan açıklamada Öcalan'ın 1999 yılında Emekli Albay Hasan Atilla Uğur tarafından yapılan sorgusuna ait görüntüler yer aldı.

Aydınlık gazetesindeki yazı dizisinin ANF tarafından yalanlandığını hatırlatan Özbey, bu görüntülerden sonra ne diyecekler diye sordu.

Özbey yaptığı açıklama sırasında "açılım kapanmıştır, çözüm Türk milletinin eline geçmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum