1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Peki Sabah da mı MOSSAD’a çalışıyor?
Peki Sabah da mı MOSSAD’a çalışıyor?

Peki Sabah da mı MOSSAD’a çalışıyor?

​​​​​​​Hilal Kaplan ve ekibi günlerdir Adem Özköse’nin kayıp Filistinli üzerine attığı twit üzerine linç kampanyası yürütüyor. 10 gün sonra Sabah gazetesinin yayınladığı habere de Kaplan ve ekibinin hangi tavrı göstereceği merak konusu…

28 Ekim 2021 Perşembe 20:56A+A-

HAKSÖZ-HABER

Günlerdir Adem Özköse'nin Filistinli Muhammed Salhab'ın kaçırılması içerikli attığı twit, başta Hilal Kaplan ve Kaplan'ın kocası Suheyb Öğütle birlikte aktif olduğu Kuzguncuk'ta bir yalıda faaliyet gösteren Bosphorus Global olmak üzere pek çok kişi ve kurumun ağzında. Sanki Salhab'ın Mossad ajanı olduğu yıllardır bilinen bir gerçekmiş de Özköse dahil insanlar bir Mossad ajanını kurtarmaya çalışıyormuş gibi bir hava estirilmeye çalışılıyor.

Öğrenci olduğu bilinen bir şahıs ortadan kayboluyor ve arkadaşları kaçırıldığını söylüyor. Öyle ya, bir dahaki sefere "Dur bakalım kaçırıldı ama belki ajandır" diye bir düşmek icap ediyor.

Bu noktada Özköse'nin paylaşımından 10 gün sonra hala Salhab'ın akıbetini araştıran Sabah Gazetesini şiddetle kınıyoruz. Hilal Kaplan'a da soruyoruz, gazeteniz için de söyleyecek bir çift sözünüz var mı?

Sabah gazetesinin 22 Eylül 2021 tarihli haberini aynen yayınlıyoruz:


20 gündür haber alınamıyor! Kayıp Muhammed’in gizemini gri minibüs çözecek

752x395-kayip-muhammedin-gizemini-gri-minibus-cozecek-1632311606050.jpg

Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Filistinli 27 yaşındaki Muhammed Salhab’tan 20 gündür haber alınamıyor. Oğlunu aramak için Filistin’den Konya’ya gelen baba Emad Salhab, “Oğlum Türkiye’yi çok seviyordu. Okulu bittikten sonrada burada çalışmaya devam edecekti. Bu bekleyiş bizi yıpratıyor. Oğlumuzun biran önce bulunmasını istiyoruz” dedi.

Konya'da yaşayan Filistinli intern öğrenci Muhammed Salhab, 3 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde hastanedeki nöbetinden çıkıp evine gitti. Öğle saatlerinde Cuma namazına gidiyorum diyerek evden ayrılan Salhab'tan bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine Salhab'ın arkadaşları emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Müracaat üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Salhab'ın son görüldüğü bölge ve civarındaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bazı görgü tanıkları ise Salhab'ın zorla bir minibüse bindirilip kaçırıldığı ifade etti. Bunun üzerine polis, minibüsün görüldüğü güvenlik kamera görüntülerine ulaştı. Minibüsün plakası, modeli gibi özelliklerinin belirlenebilmesi için görüntülerin kriminalde inceleceği belirtildi.

https://iasbh.tmgrup.com.tr/b39b41/0/0/0/0/1188/1220?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2021/09/22/kayip-muhammedin-gizemini-gri-minibus-cozecek-1632308204879.jpg&mw=600

'MUHAMMED NEREDESİN OĞLUM'
Oğlunun kayıp haberini alan baba Emad Salhab, büyük oğlu ile birlikte Filistin'den Konya'ya geldi. Emniyetle ve savcılıkla sürekli irtibat halinde olduğunu söyleyen baba, bu belirsizliğin kendilerini üzdüğünü, ellerinden başka bir şey gelmediğini söyledi. Emad Salhab, "Kaçırılıp kaçırılmadığından tam olarak emin değiliz. Bildiğimiz tek şey 20 gündür kayıp olduğu. Türkiye hükümeti tarafından Muhammed'in bulunmasını istiyoruz. Kimseyle kötü olmayan husumeti olmayan bir çocuk. Okulunda çalışan bir çocuk. Kayıp olmadan 1-2 gün önce görüşmüştüm. Hiçbir sıkıntısı yoktu" dedi.

https://iasbh.tmgrup.com.tr/e8e82c/0/0/0/0/954/1024?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2021/09/22/kayip-muhammedin-gizemini-gri-minibus-cozecek-1632308206956.jpg&mw=600

'ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR'

Haberi alır almaz Türkiye'ye geldiklerini belirten baba Emad Salhab sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok fazla bir şey yapamıyoruz. Elimizden pek bir şey gelmiyor. Savcılıkla ve emniyetle irtibattayız. Onlarla görüşüyoruz. Ancak şuan için bir gelişme olmadığını söylediler. Bulmak için çalışıyorlar. Muhammed Türkiye'yi çok sevdi. Onun için Türkiye'de çalışmaya devam edecekti. Başka bir şey düşünmüyordu. Okul olmadığı zaman İstanbul'a ya da başka bir yere gidiyordu. Ama gitmeden muhakkak bizi bilgilendirirdi. Muhammed'imizin oğlumuzun bir an önce bulunmasını istiyoruz. Filistin'deki annesi, kız kardeşi, arkadaşları çok merak ediyor. Özellikle annesinin durumu hiç iyi değil. Bu belirsizlik bizi üzüyor" diye konuştu.

Kaynak: Sabah gazetesi

HABERE YORUM KAT

1 Yorum