1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Özgür-Der’in Kurbanları Suriye’de İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı
Özgür-Der’in Kurbanları Suriye’de İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Özgür-Der’in Kurbanları Suriye’de İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Özgür-Der mensupları ve gönüllüleri, kurbanlarını bu yıl da Gazze ve Suriye’de kestirdi. Suriye’de yapılan organizasyonun görselleri sitemize ulaştı.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 15:30A+A-

Suriye’de kesilen kurbanların etleri İdlib, Cisruş Şuğur, Afrin, Halep ve Hama kırsalında ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Özgür-Der, Fetih-Der, Diyarbakır Özgür-Der, Bilgi ve Erdem Vakfı ile birlikte gerçekleştirilen organizasyonda 431 kurban kesildi. Kesilen etlerin önemli bir kısmı Atme bölgesinde bulunan çadır kentlerdeki ailelere ve yetimhanelere dağıtıldı.

ozgurder_suriye_kurban_2.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_6.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_3.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_11.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_4.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_5.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_7-001.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_8-001.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_9-001.jpeg

ozgurder_suriye_kurban_10-001.jpeg

İHH’dan da destek alınan organizasyonda kesim işlemleri ve dağıtımın takibi için Özgür-Der Genel Merkez’den 5 kişi, Diyarbakır Özgür-Der’den de 5 kişi 4 gün boyunca Suriye’de hazır bulundu.

İdlib’in büyük saldırı tehlikesi altında olduğu, İran-Rusya-Esed güçlerince işgal edilmeye hazırlandığı bugünlerde kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağımızı söyleyen Özgür-Der Başkanı Rıdvan Kaya, kesim işlemleri sırasında yaptığı kısa konuşmada kurbanlarını bu bölgelerde kestiren herkese teşekkür etti ve bu salih ameli kabul buyurması için Rabbimize niyazda bulundu.

HABERE YORUM KAT

13 Yorum