1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Özgür-Der’den İdlib’deki Suriyeli Yetimlere Ziyaret
Özgür-Der’den İdlib’deki Suriyeli Yetimlere Ziyaret

Özgür-Der’den İdlib’deki Suriyeli Yetimlere Ziyaret

Kurban organizasyonu için İdlib’e giden Özgür-Der ekibi arife gününde yetim çocuklarla bir araya geldi.

21 Ağustos 2018 Salı 15:42A+A-

Özgür-Der mensupları ve gönüllülerinin Suriyeli kardeşlerimiz için bağışladığı kurbanların kesiminin takibi ve muhtaçlara dağıtımı için önceki gün İdlib’e geçen Özgür-Der ekibi, arife gününü yetim çocuklara ayırdı.

ozgurder_idlib_suriyeli_yetimlere_ziyaret_3.jpeg

Çocuklara Giyecek ve Ailelere Ekmek Dağıtıldı

Fetih-Der, Özgür-Der ve İHH’nın katkısıyla yapılan Akrabat’taki Abdülhamid Han Yetim Yaşam Merkezi’nde çocuklara giyecek ve ailelere ekmek dağıtımı yapıldı. Engelli çocuklara da tekerlekli sandalye getirildi.

ozgurder_idlib_suriyeli_yetimlere_ziyaret_2.jpeg

Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, Özgür-Der Genel Başkan Yardımcısı Kenan Alpay, Özgür-Der Genel Sekreteri Musa Üzer, Haksöz dergisi editörü ve Grup Yürüyüş solisti Mehmet Ali Aslan ve Abdullah Kaya’dan oluşan ekip, Diyarbakır Özgür-Der ve Bilgi ve Erdem Vakfı adına Diyarbakır’dan gelen Yavuz Karaoğlu, İbrahim Bars, Mehmet Bars, Mustafa Erdem ve Yusuf Kaya ile birlikte yetimleri giydirdiler, onlara bayramlık hediye ettiler.

ozgurder_idlib_suriyeli_yetimlere_ziyaret_4.jpeg

Yaralıları Ziyaret

Akşama doğru İdlib merkezde yaralı mücahidlerin bulunduğu iki sağlık merkezini ziyaret eden ekip, arife günü orucunu İdlib’deki Müslümanlarla birlikte açtı.

HABERE YORUM KAT

7 Yorum