1. HABERLER

  2. HABER

  3. Özgür-Der'den Hüda Par'a Ziyaret
Özgür-Derden Hüda Para Ziyaret

Özgür-Der'den Hüda Par'a Ziyaret

Özgür Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya ve beraberindeki heyet HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığını ziyaret ederek HÜDA PAR ilçe teşkilatları ve İslami sivil toplum kuruluşlarına yapılan saldırılar için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

28 Eylül 2013 Cumartesi 14:51A+A-

Özgür Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, Hamza Türkmen, Musa Üzer, Güney Uzun ve Hüseyin Uslu'dan oluşan bir heyet HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek HÜDA PAR ilçe teşkilatları ve İslami sivil toplum kuruluşlarına yapılan saldırılar için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Heyeti HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sait Şahin, GİK üyesi Erdal Elibüyük ve Mustazaflar Cemiyeti İstanbul Şubesi Başkanı Mehmet Eşin karşıladı.

STK'lar saldırılara tepki göstermelidir

Özgür Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla HÜDA PAR ilçe teşkilatlarına yapılan saldırıları kınayarak yapılan saldırılarla ilgili bölgedeki STK'lara önemli sorumluluklar düştüğünü, özellikle bölgede ve Türkiye'nin diğer illerindeki STK'ların da bu saldırılara tepki göstermesi gerektiğini söyledi.

Kaya, saldırıların son bulması için STK'ların toplantılar yapıp PKK ve diğer unsurlara sağduyu çağrısı yapmaları gerektiğini de belirtti.

Herkes sağduyulu bir şekilde hareket etsin

Ziyarette HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sait Şahin, yapılan saldırılar ile ilgili bilgi vererek değerlendirmelerde bulundu. Mustazaflar Cemiyeti İstanbul Şubesi Başkanı Mehmet Eşin de, PKK ve uzantılarının halkın değerleri ile sürekli kavga halinde olduğunu söyleyerek PKK'nin bölgede Müslüman halka yönelik sürekli acılar yaşattığını söyledi. Eşin, ayrıca geçmişte yaşanan olaylardan herkesin ders çıkarması ve ona göre sağduyulu bir şekilde hareket etmesi gerektiğini belirtti.

İlke Haber Ajansı

huda-par2.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum