1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Öldürülen Hizbullah Militanının Üzerinden Çıkan Video
Öldürülen Hizbullah Militanının Üzerinden Çıkan Video

Öldürülen Hizbullah Militanının Üzerinden Çıkan Video

Suriye'de rejim güçleriyle ortak katliamlar düzenleyen Hizbullah militanlarından birinin üzerinden video görüntüsü çıktı. Görüntüler bölgede katliam gerçekleştiren Hizbullah ve diğer milislerin ne sebeple katliamlar gerçekleştirdiğini ispatlar nitelikte.

10 Mart 2015 Salı 16:08A+A-

Esed güçlerine karşı savaşan direnişçiler, geçen haftalarda Halep bölgesinde düzenledikleri operasyonlarda aralarında Hizbullah, Afganistan, İran ve Esed rejiminde görevli üst düzey subaylarında bulunduğu 500'e yakın kişiyi öldürerek rejim güçlerine büyük oranda darbe vurmuştu.

Yaşanan şiddetli çatışmalarda yüzlerce milis ve asker direnişçiler tarafından esir alınırken, rejim güçleri ise birçok noktayı direnişçilere kaptırarak bölgeden ölen askerlerin cesetlerini alamadan geri çekilmişti.

Direnişçiler, Halep bölgesinde girdiği çatışmalarda ölü ele geçirdiği bir Hizbullah militanın üzerinden çıkan kayıtlı videoyu sosyal medyada yayınladı.

İşte bölgede para karşılığında rejim güçleri saflarında savaşan Hizbullah militanlarının katliamda Hz. Ali ve Hz. Zeynep'i bahane ederek sarf ettiği o sözler. 

ISLAH HABER


 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

10 Yorum