1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Nusret Cephesi’nden Şam’daki İstişhad Eylemi Beyanatı
Nusret Cephesi’nden Şam’daki İstişhad Eylemi Beyanatı

Nusret Cephesi’nden Şam’daki İstişhad Eylemi Beyanatı

Nusret Cephesi, Esed rejimine mensup generallere Suriye’nin başkenti Şam’da operasyon düzenledi. Operasyona dair beyanatı ilginize sunuyoruz.

05 Mayıs 2015 Salı 14:45A+A-

Bismillahirrahmanirrahim

Allahu Teala buyuruyor ki;

“Onlarla savaşın ki, Allah sizin ellerinizle onlara azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size zafer versin ve mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın.” (Tevbe 14)

Allah’ın bize bu ameliyemizde temkin ve tevfik sunması ile başkent Dimeşk’te üç istişhadi kahraman ile Burniyye caddesinin sonunda ki Rukeneddin mıntıkasında yer alan askeri erzak ve yardım binasına saldırı düzenlendi. Bu bina komutanların, toplantı için bir araya geldiği ve müslümanların katli için planların hazırlandığı bir bina idi.

Kardeşlerimiz bu binaya saldırı için ilerlemeye başladılar. Oraya yönelen askerlerle çatışmaya girdiler ve onlardan bir çoğunu öldürdüler. Kardeşlerimizden ilki Nusayri ordusunun içine dalıp onların içinde Allah’ın keremi ve nimeti ile patlamayı gerçekleştirdi. Diğer iki kardeşimiz de onlarla çatışarak ilerlemeyi sürdürdü ve binaya ulaştılar. Daha sonra çatışma sona erdi ve bu iki kahraman da patlamayı gerçekleştirdi.

Hamd ve şükür Allah’a aittir.

11211575_1390114084649475_1263953220_o.jpg

Ümmet-i İslam

 

HABERE YORUM KAT