1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Müslümanların Kendileriyle Olan Çetin İmtihanı.."
"Müslümanların Kendileriyle Olan Çetin İmtihanı.."

"Müslümanların Kendileriyle Olan Çetin İmtihanı.."

Selahaddin E. Çakırgil, bugünkü yazısında Paris'te gerçekleştirilen saldırıları değerlendiriyor, müslümanların bu tarz saldırılara nasıl tepkiler vermesi gerektiği üzerine tavsiyelerde bulunuyor.

16 Kasım 2015 Pazartesi 13:41A+A-

Selahaddin E. Çakırgil
Müslümanların Kendileriyle Olan Çetin İmtihanı..
Star

Paris’te yaşanan kanlı saldırılar, elbette ki bir insanlık faciasıdır. Ama, bu gibi saldırılar dünyanın her yanında da yaşanıyor. Sadece Paris’te olunca önem kazanmamalıdır.

Ama, başka yerlerde öldürülenler, sanki, yaşamalarıyla yaşamamaları arasında bir fark görülmeyen önemsiz yaratıklar imiş gibi, emperyalist-şeytanî güçler dünyası onlara önem vermiyor. Sadece, terör saldırısı emperyalizmin merkezlerine, onların vatandaşlarına yapılınca, saldırganların başına dünyanın yıkılacağının nutukları çekiliyor.

-Bu saldırıya karşı en acımasızca, en merhametsizce karşılığı vereceğiz..

Yapabilirler de..

Ellerinde bombardıman uçakları var, füzeleri var, kimyasal ve nükleer silahları ve de her dediklerini yerine getirmeye hazır, kukla müttefikleri de var.

*

Ama, onlar, nereden-kimden alacaklar intikamı?..

Bu saldırıları üstlendiğini açıklayan DAİŞ’i cezalandırmak adına, on binlerce yüz binlerce insanın evlerini-barklarını başlarına yıkarak, sivil, savunmasız garib-gurebadan.. Yani, DAİŞ’le direkt ilgisi olmayan ve belki de onlar tarafından rehine alınmış mazlum kitlelerden..

(...)

Yazının Devamı İçin Tıklayın >>>