1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Muhabire tokat atan gazeteci Muharrem Sarıkaya istifa etti
Muhabire tokat atan gazeteci Muharrem Sarıkaya istifa etti

Muhabire tokat atan gazeteci Muharrem Sarıkaya istifa etti

İHA muhabirine tokat atan HaberTürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti.

20 Aralık 2021 Pazartesi 14:45A+A-

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu 'Gün Başlıyor' programında, İHA muhabiri Ali Demir'in telefonlarla uğraştığı ve bir kablo ile bağlantı kurmaya çalıştığı esnada basın çalışanına tokat atmıştı.

Belediye Başkanı Şahin'in o anlarda olaya tepki vermemesi dikkat çekerken sosyal medyada gelen tepkiler sonrası hem Sarıkaya hem de Şahin açıklama yaptı. Şahin 'Sarıkaya'nın tepkisi yanlıştı' demekle yetindi.

Sarıkaya ise, ''Bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum. Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayınz Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim. Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Mürdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum.' ifadelerini kullanmıştı.

HaberTürk'ten yapılan açıklamada, "Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti. Habertürk TV’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu canlı yayında Muharrem Sarıkaya, sosyal medyaya yansıyan İHA Gaziantep kameramanı Ahmet Demir'e tokat attığı görüntüleri sonrasında görevini bıraktı." denildi.

HABERE YORUM KAT

4 Yorum