1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Mücahidler Türkmendağı’nın Fethinin Yolunu Şehadetle Açıyorlar!
Mücahidler Türkmendağı’nın Fethinin Yolunu Şehadetle Açıyorlar!

Mücahidler Türkmendağı’nın Fethinin Yolunu Şehadetle Açıyorlar!

Türkmendağı’nda katil Esed rejimine karşı operasyon başlatan ve son üç günde rejime birçok kayıp yaşatan mücahidler Bayırbucak’ın fethinin yolunu şehadetle açıyorlar!

11 Temmuz 2019 Perşembe 18:05A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de birçok cephede Esed, İran ve Rusya katillerine karşı eşzamanlı bir savaşım içerisinde olan mücahidlerin Türkmendağı’nda başlattığı operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Katillere birçok kayıp verdirten mücahidler Bayırbucak’ın fethinin yolunu şehadetle açıyorlar.

“Müminleri Teşvik Et Operasyon Odası” öncülüğünde Türkmendağı’na yapılan operasyonda şehadete yürüyen İslam Dağı Taburu (Cebel İslam) mensubu 4 genç mücahidin geriye bıraktığı mektuplar mücahitlerin tevekkül ve kararlılığını gösteriyor.

İşte 3 Türkmen ve 1 Deraalı şehit mücahidin şehadetlerinden önce kaleme aldıkları mektupları:

Şehit Ebu Dücane’nin Mektubu:

Bismillahirrahmanirrahim

Bu mektubumu okuduğunuzda ben çoktan Rabbime kavuşmuş olacağım inşallah.

Bizleri Müslüman olarak yaratan ve kendisine şirk koşanlardan değil de varlığına ibadet edenlerden kılan Allah’a hamd olsun.

Allah’ım! Sen razı olana dek sana hamd-u sen'alar olsun. Bizlere cihad yolunu açan ve nimetlerin en yücelerinden olan şehadeti, milyarı bulmuş ümmet arasında mücahit saffına dahil ederek bizlere nasip eden Allah’a hamd olsun.

İlk olarak aileme “Allah azze ve celle'den korkmalarını, sonra da evlatlarının başına gelen ile iftihar etmelerini” vasiyet ediyorum.

 Değerli Anneciğim! Allah’tan beni ve seni Firdevs cennetlerinde bir araya getirmesini istiyorum. Cennete erkenden ulaşmada beni geçersin inşallah. Ey ben uyuyayım diye sabahlayan ve bana sabreden anacığım! Sen başımın tacısın. Her ne söylesem de senin hakkını ödeyemem.

Sana, Kardeşim A'la'ya, Muhammed'e ve kız kardeşime namazlarınıza devam etmenizi vasiyet ediyorum. Sakın terketmeyin. Umuyorum ki kıyamet günü cennette sizin ve işkencelere maruz kalan rahmetli babamın muhabbetiyle şenlenirim. Taziye için gelenleri kabul etmeyin. Bilakis oğlunuzun şehadetini tebrik etmelerini tavsiye edin.

Kendinizi üzmeyin. Allah’ın izni ile ben hem şehid hem de diriyim. Azze ve celle'nin dediği gibi: “Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin! Bilakis onlar Rableri katında rızıklanmaktadırlar.”

Mücahid kardeşlerime ise bu yolda devam etmelerini, fedakârlık ve şeref yolunu terk etmemelerini vasiyet ediyorum. Sizleri Allah için çok sevdim. Hakkınız oldu da girdiysem helal edin. Ben hakkıma giren her kim varsa hakkımı helal ettim.

Allah'tan bizi dünyada nasıl bir araya getirdiyse Firdevs-i Alâ'da da cem etmesini niyaz ediyorum.

Allah’ın izniyle şehit kardeşiniz Ebu Dücane

*

Şehit Ebu Velid'in Mektubu:

Kardeşlerime vasiyetim:

Hakkınızı helal edin. Size Allah'tan korkmayı tavsiye ediyorum.

Kardeşlerinizin vardığı sona sizler de varana dek bu yolu terk etmeyin.

Allah'ın bu kardeşinizi kabul etmesi ve bizleri yüksek firdevs cennetlerinde buluşturması için dua edin.

Eşimi vasiyetim: Sana takvayı vasiyet ediyorum. İşlerini alemlerin Rabbi Allah'a teslim et. Allah seni zayi etmez. Çocuklara Allah yolunda cihad ve nusretten bahset.

Benim borçlarım var. Bunları sorun. Eğer bunları verebilirseniz Allah sizi hayırla mükafatlandırsın. Siz veremezseniz Allah'tan dileğim borcumu kapatmasıdır.

Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

*

Şehit Nizar Ebu Ali’nin Mektubu:

Bismillahirrahmanirrahim

Selat ve selam Allah'ın resulü Muhammed Aleyhisselam'a olsun.

Allah için değer verdiğim kardeşlerime: Sizlere Allah’tan korkmayı ve Allah yolunda cihadı vasiyet ediyorum. Yiğitlerin bu yoldan başka yolu yoktur. Bu yolda nihayete ulaşmaya azmederek hak çizgisinde bir köprü misali olmanızı temenni ediyorum.

Birlikte cihad ettiğim cemaatime olan vasiyetime gelince; Ailemi gözardı etmemenizi, özellikle de eşim ve çocuklarımla ilgilenmenizi, çocuklarımı ise Allah'ın rızası uğruna cenk ve cihad yolu üzere yetiştirmenizi istiyorum.

Kıymetli Eşim! Allah’tan kork, sabret ve ecrini Rabbimizden bekle. Cennette seni bekliyor olacağım inşallah.

Yavrum! Sana Allah yolunda cihadı vasiyet ediyorum.

Kızım! Tahsilini en yüksek dereceyle bitirmen dileğimdir. Arzum; Kadın hastalıkları uzmanı olman inşallah.

Sakın ola ki bana üzülmeyin. Ben cennetteyim inşallah.

Borcuma gelirsek; borcumu bitirip bitirmediğimi tam hatırlamıyorum. Borcum amcam oğlunaydı. Sorun ona. Eğer öderseniz Allah ecrinizi versin. Eğer ödeyemezseniz de Rabbimin bir şekilde çözüme kavuşturmasını diliyorum.

İnşallah şehit kardeşiniz Nizar Ebu Ali…

4486.jpeg

4487.jpeg

4488.jpeg

4489.jpeg

HABERE YORUM KAT

6 Yorum