1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Meclis Bugün Olağanüstü Toplanacak
Meclis Bugün Olağanüstü Toplanacak

Meclis Bugün Olağanüstü Toplanacak

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, saat 15:00'te Meclis'in olağanüstü toplanacağını açıkladı. Kahraman, üç partinin genel başkanının da açıklama yapacağını söyledi.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 12:14A+A-

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis'te açıklama yapıyor. Kahraman "Başbakan, AK Parti Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile telefonla görüştüm. Üç genel başkan da saat 15.00'te olağanüstü toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yapacaklar" dedi.

Kahraman, "Bu millet bu ülkeyi böldürmez. Demokrasi devam edecek, Türkiye yolunda ilerlemeye devam edecek" dedi.

Meclis Başkanı, "CHP Genel Başkanı Yalova'ya geçti. Sayın Kılıçdaroğlu Ankara'ya saat 14.50'de gelecek. Dolayısıyla Meclis 15.00'te olacak" açıklamasını yaptı.

Kahraman, "Kısa zaman içerisinde bu yarayı telafi edeceğiz. Hevesleri kursaklarında kalacak. Milletin egemenliğini temsil eden Meclis'te bizler temsilciyiz" derken "Milletin temsili olarak burada bulunmalıydık. Milli birlik ve bütünlüğün varlığının temsilini de bu Meclis yaptı. Bu güzel bir hadisedir. 3 grup da koşup geldiler. İdris Baluken de beni aradılar ve gelmek istiyoruz ama provokasyon olmasın diye gelmedik dediler" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT