1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Marmaray'da Arap aileye ırkçı saldırı!
Marmaray'da Arap aileye ırkçı saldırı!

Marmaray'da Arap aileye ırkçı saldırı!

İstanbul'da metroda yolculuk yapan Arap asıllı bir aile, 'yer vermemekle' suçlanarak ırkçı saldırıya maruz kaldı. Çevredekilerin sükûnet uyarılarına da aldırmayan kişi, küçük çocukları korkutarak ağlamalarına neden oldu.

27 Mayıs 2022 Cuma 15:31A+A-

HAKSÖZ HABER

Irkçı kesimler tarafından her gün farklı bir şekilde hedef alınan mülteciler, bu kez de İstanbul'da bir metroda ırkçı saldırıya uğradı.

10'larMedya'da yer alan görüntülerde, Arap asıllı olduğu öne sürülen çocuklu bir aile, 60'lı yaşlarda bir kişi tarafından küfürlerle hedef alındı. Çocukların yanında galiz küfürler eden ırkçı şahsın tavırları soruşturulmayı hak ediyor!

Aileyi, kendisine yer vermemekle suçlayarak bağıran kişi, korkup ağlayan çocukların gözyaşlarına da aldırmadı. Çevredekilerin uyarılarına da kulak asmayarak sözlerini sürdüren kişi, ağır şekilde küfürler savurdu.

Irkçı şahıs , "Ş…sizlere bak, adam 70 yaşında kalkıp yer veriyor. Akıllı olun. Ahlaksız bunlar anlasınlar. Siz de bunlara destek olun. Ene Arabi he? Terbiyesiz, ş…sizler. Bunlar hakikaten adamın başını belaya sokar." hakaretlerinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

11 Yorum