1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mağdur edenler mağduriyet edebiyatı yapmaya başlayınca!
Mağdur edenler mağduriyet edebiyatı yapmaya başlayınca!

Mağdur edenler mağduriyet edebiyatı yapmaya başlayınca!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 28 Şubat mağduruymuş da haberimiz yokmuş!

19 Şubat 2022 Cumartesi 11:00A+A-

HAKSÖZ HABER

2023 yaklaşırken Kemal Kılıçdaroğlu bütün sınırları zorluyor. Şimdilerde ise muhafazakar seçmeni rahatsız edecek her türlü görüntüden kurtulmak için yalan söylemeye de başladı!

Yerel seçimlerde büyükşehirleri kazandıran stratejiye uygun hareket etmek adına “CHP alerjisini” harekete geçirecek adımlar atmaktan çekinen ve muhafazakarlara “yeni CHP” algısını satmak için Kılıçdaroğlu çıtayı iyice yükseltti! Meğerse Kılıçdaroğlu da 28 Şubat mağduruymuş da haberimiz yokmuş!

KRT TV’de gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Şubat’ta kendisi hakkında rapor hazırlandığını ifade ederek Ben de 28 Şubat mağduruyum.” dedi.

Küçük çocuğun bile gülerek karşılayacağı bu sözler Milli Gazete benzeri yayın organları tarafından ciddiye alınarak haberleştirildi. Her gün Kılıçdaroğlu’nu topluma pazarlamak adına yayıncılık yapan sol-liberal çizgideki kişiler ve haber siteleri bu akıl dışı sözleri görmezden geldi!

Anlaşılan o ki 2023’e kadar Kemal Kılıçdaroğlu’nun yalan söylemekten “imtina” edeceği tek konu mülteci düşmanlığı olacak! Popülizme dair ne varsa Kılıçdaroğlu’nun siyasi ajandasında yeri var çünkü. Ancak sorumluluk alınması ve insani, vicdani tavır geliştirilmesi gereken konularda "arazi" olan bir Kılıçdaroğlu ile karşı karşıyayız. Tıpkı geçmişte olduğu gibi!

28 Şubat sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Başkanı olduğu süreçte kurumdaki başörtülüler hakkında soruşturma başlattığı kısa bir internet taramasında ortaya çıkıyor.  

whatsapp-image-2022-02-19-at-09-28-06.jpegDaha sonraki yıllarda da başörtüsü hakkında yapılan çalışmaların iptali için bizzat Kılıçdaroğlu Anayasa Mahkemesine iptal başvurusunda bulunuyor! O dönemlerde popülizm İslam düşmanlığını gerektiriyordu. Ancak artık işler değişti. O halde muhafazakar Kemal Kılıçdaroğlu hemen devreye girmeli!

whatsapp-image-2022-02-19-at-09-27-05.jpegNetice olarak mağdur edenler mağduriyet edebiyatı yapmaya başlayınca ortaya trajikomik görüntüler çıkıyor. Kılıçdaroğlu’nun tam tekmil algı çalışmasına kananlara da söyleyecek bir söz bulamıyoruz. Bu kadar rezil bir duruma nasıl düştünüz?​​​​​​​

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü hakkındaki sözlerini duymak için:

​​​​​​​

HABERE YORUM KAT

8 Yorum