1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Magazin figürleri üzerinden topluma ulaştırılacak mesajdan hayır mı gelir?
Magazin figürleri üzerinden topluma ulaştırılacak mesajdan hayır mı gelir?

Magazin figürleri üzerinden topluma ulaştırılacak mesajdan hayır mı gelir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kanal D’nin “Neler Oluyor Hayatta” isimli programının yeni sezonunu kutlamış!

10 Ağustos 2022 Çarşamba 15:11A+A-

HAKSÖZ HABER

MHP Genel Başkanı daha önce Müge Anlı’nın programına mesaj yollayarak yeni sezonu “kutlamıştı.” MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” isimli programına da mesaj gönderdi.

Bahçeli'nin özel kalemiyle ilettiği 'başarılar' mesajını aktaran Ural, Bahçeli'ye teşekkür etti. “Neler Oluyor Hayatta” basitçe ifade etmek gerekirse sokak dedikodusunun televizyon kanalında daha profesyonel bir şekilde icra edilmesinden ibaret bir içeriğe sahip.

Hakan Ural, Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederken “genel başkanımız” ifadesini kullanıyor ve epeyce dua ediyor. “Ben kendisini çok severim, çok sayarım. Özellikle bu ülkenin birliğinde çok büyük bir katkısı ve inanılmaz bir çabası olduğunu düşünüyorum. Bu ülkenin zor günlerden geçerken almış olduğu sorumluluğun hakkı ödenmez. Milliyetçilerin bu coğrafyada özellikle ülkemizde birliğimiz ve dirliğimizin çimentosu olduğunu düşünüyorum. Mesajını özel kalemiyle bana bildirdi. Bu mesajla MHP Genel Başkanı hem sahip çıkıyor hem ‘gözüm üstünüzde iyi ki varsınız’ “

Müge Anlı’nın ürettiği içerikler de çeşitli fuhşiyatın normalleşmesini sağlayan bir muhtevadan besleniyor. Vaziyet buyken siyasilerin magazin figürleri üzerinden topluma ulaştırılacak mesajlarla neye sebep olabileceklerine dikkat etmeleri gerekiyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum