1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kudüs için 1 milyon Fetih Suresi okunacak!
Kudüs için 1 milyon Fetih Suresi okunacak!

Kudüs için 1 milyon Fetih Suresi okunacak!

Kudüs için yapılan online çalışmalara bir yenisi eklendi!

12 Mayıs 2021 Çarşamba 10:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Kudüs duyarlılığını artırmak ve Kudüs üzerinden kendisini aklamaya çalışan aymazlara karşı dikkatli olmak adına yapılan olumlu çalışmaları duyurmayı bir sorumluluk olarak addediyoruz.

Genç İDSB’nin “Kudüs için Fetih” kampanyası da bu müspet çalışmalardan biri sayılabilir. Kudüs duyarlılığını artırmak ve ümmetin Suriye’den, Moro’ya, Mağripten maşrıka kadar bölünmez bir bütün olduğunu vurgulamak adına okunacak olan Fetih Sureleri tek bir sistemde bir araya gelerek ümmet şuuruna yeni medya imkanlarıyla katkı sunulmaya çalışılıyor.

Genç İDSB’nin konu hakkındaki açıklaması:

İslam Dünyası STK’ları Birliği Gençlik Kurulu, Genç İDSB, İsrail’in insafsızca saldırıları altında bulunan Kudüs ve Filistin’deki Müslümanlar için “Kudüs İçin Fetih” kampanyası başlattı. Genç İDSB Başkanı Serdar Bayram kampanya kapsamında hedeflenen 1 milyon fetih suresi okumalarını Filistin’deki Müslüman kardeşlerinin özgürlüğüne vesile olması için yaptıklarını belirtti.

Genç İDSB Başkanı Serdar Bayram, başlatmış oldukları bu dua davetinin ve kampanyanın hiçbir telif hakkı bulunmadığını, herkesin rahatça paylaşıp duyuru yapabileceğini ve asıl amacın Ümmetin önünde bir imtihan olan Filistin davamız için ortak bir dua halkasında bulunmak olduğunu ifade etti.

Arapça, İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan kampanya, hedeflenen miktar tamamlanana devam edecek ve okunan surelerin hatim duası Kudüs’ten canlı yayın olarak yapılacaktır. Kampanyaya ve dua davet çağrısına katılmak isteyen kıymetli okuyucularımız, kudusicinfetih.com web sitesinden erişim sağlayabilir ve okumak istedikleri Fetih sure adedini web sitesine yazabilir.

 

Kampanya web sitesi:

https://www.kudusicinfetih.com

HABERE YORUM KAT