1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kim Demiş Kılıçdaroğlu’nun Projesi Yok Diye!
Kim Demiş Kılıçdaroğlu’nun Projesi Yok Diye!

Kim Demiş Kılıçdaroğlu’nun Projesi Yok Diye!

Kılıçdaroğlu Rize’de sarsıcı projesini açıklarken, ne kadar kararlı bir devlet adamı olduğunu dosta düşmana bir kere daha gösterdi!

06 Mart 2014 Perşembe 15:08A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bilindiği üzere kendisini çekemeyenler Kemal Kılıçdaroğlu’na çıktığı seçim meydanlarında Cemaat kaynaklı tapelerden başka bir sözünün olmadığı yönünde eleştiriler yöneltiyorlardı. İşte bu eleştirilerin odağındaki CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Rize’de ne kadar vizyoner bir devlet adamı olduğunu ispatladı.

'Kaçak Çayları İmha Edeceğiz'

Halka seslenen Kılıçdaroğlu, “CHP iktidarında nerede bir kaçak çay bulunursa orada imha edilecektir.'' sözüyle Rizelilerin gönlünü fethetti. Sıkılı yumruğu ve kararlı ses tonuyla halka “işte devlet adamı” dedirten Kılıçdaroğlu’nun bu ciddi duruşu adeta herkesi Yerli Malı haftalarının coşkuyla kutlandığı o muhteşem günlere götürdü ve ülke çapında büyük bir nostaljik atmosfer yarattı!

Kılıçdaroğlu’nun tarihi konuşmasının o bölümünü aynen aktarıyoruz:

“…Ben şimdi bir soru sormak istiyorum çay üreticilerine, hakkınızı alabiliyor musunuz? Bir kez daha soruyorum hakkınızı alabiliyor musunuz, alın terinizin karşılığını alabiliyor musunuz? Nasıl oluyor da bu ülkenin yarısında kaçak çay kullanılıyor. Şimdi ben söylüyorum Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında nerede bir kaçak çay bulunursa söz veriyorum, namus sözü, bulunduğu yerde imha edilecektir. Eğer Rizeli kadının alın terini kaçak çaya feda ederseniz para kasalarından milyonlar çıkar, ayakkabı kutularından milyonlar çıkar. O nedenle söylüyorum hiç endişe etmeyiniz. Ben şunu söylüyorum. Kaçak çayı bulduğumuz yerde imha edeceğiz. Rizelinin alın terini ona teslim edeceğiz.”

İşte Kılıçdaroğlu farkı! Demek ki neymiş? Kılıçdaroğlu iktidar olduğunda kaçak çay nerede görülürse orada imha edilecekmiş!

Gümrüğü ödenip ithal edildiği halde Sri Lanka’dan satın alınan çayın kaçak ilan edilmesine lütfen takılmayalım! Burada önemli olan şey bu vaadin meydanda toplanan Rizelilerin psikolojisine iyi gelip, gelmemesi. Geldiyse sorun yok! CHP iktidarında kaçak çaya karşı yeni bir istiklal savaşı başlatacak Kılıçdaroğlu’nun gazası mübarek olsun! 

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum