1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne destek verenlerin ahvali!
Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne destek verenlerin ahvali!

Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne destek verenlerin ahvali!

CHP’ye yakınlığı ile bilinen Feyza Altun kin ve nefret dolu paylaşımıyla bir kesimin görüşünü ifade etmiş oluyor.

29 Mayıs 2023 Pazartesi 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Seçim mağlubiyetinin kesinleşmesinin ardından CHP’de yaşanan psikolojik yıkım maskeleri düşürmeye devam ediyor.

Seçimden önce açıktan Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini ilan etmeyen ünlüleri tehdit etmesiyle gündem olan avukat Feyza Altun seçimden sonra ise Kılıçdaroğlu’na tavsiyelerde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun kimlerle yol yürümesi gerektiğine dikkat çeken Altun seçmene Kemalistlere yakışacak şekilde seçmene hakaretler yağdırdı.

Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederim, umut etmek de güzeldi. Artık soğan alamayan, tedavi olamayan, kafasını pirille yıkayan, fırsat eşitliğini yakalayamayan, adliyede adaleti bulamayan, pazarda çantasını dolduramayan başının çaresine baksın. Biz yine birlikteyiz mücadele edeceğiz.

dcdcdcd.jpg

Devamında Altun kendisine tepki gösterenlere çemkirmekten de geri durmadı:

efefefe-001.jpg

“Yürüyüşümüz devam edecek” diyen Kılıçdaroğlu’nun birlikte yol aldığı isimler bunlar işte! Bu zihniyetin değişmesi mümkün müdür? Makul tepkileri dahi öfkeyle susturmaya çalışan bu insanların ülkeye adalet ve refah getirme ihtimali nedir?

Kendisinden olmayan herkesi tahkir eden yürüyen egolarla hiçbir yere varılmaz. Seçmen ikiyüzlü politikalara tepki göstererek nefret siyasetinin kaybetmesini sağladı. Feyza Altun gibilerinin paylaşımlarını gördükçe bunu daha rahat bir şekilde görüyoruz…

HABERE YORUM KAT

3 Yorum