1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kılıçdaroğlu darbeci Sisi'nin sözcüsü gibi
Kılıçdaroğlu darbeci Sisi'nin sözcüsü gibi

Kılıçdaroğlu darbeci Sisi'nin sözcüsü gibi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu darbeci Sisi'nin sözcülüğünü yaparcasına Türkiye’nin Sisi ile masaya oturması gerektiği hezeyanında bulundu.

04 Eylül 2020 Cuma 13:17A+A-

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamalarında Türkiye'nin darbeci Sisi yönetimi ile masaya oturması gerektiğini ifade etti. Bununla da kalmayan Kılıçdaroğlu, eline hiçbir şekilde silah almayan, her türlü zulme ve katliama maruz kalan İhvan ile PKK’yi bir tuttu.

Türkiye'nin İhvan'a olan desteğinden rahatsızmış

 "İhvan politikası nedir, ihvan anlayışı nedir Allah aşkına?" diyen Kılıçdaroğlu, 2015'ten itibaren Mısır ile ilişkilerin mutlaka sıcak tutulması gerektiğini söylediklerini anımsattı.

Kılıçdaroğlu, "Mısır'la niye kavga ediyorsun? Mısır'la kavga etmek, Türkiye'yi Akdeniz'de felakete sürüklemek demektir." ifadelerini kullandı. "İhvan'ın logosunu kendi partilerinin logosu haline getirdiler. İhvan dediğiniz nedir?" diye soran Kılıçdaroğlu, "Bize şunu söylüyorlar, 'Sizin için PKK ne ise bizim için de İhvan odur diyorlar.' bu kadar açık terör örgütü ilan etmişler. Şimdi onlar kalkıp PKK'yi desteklerse biz kızmıyor muyuz? Sen de neden İhvan'ı destekliyorsun?" dedi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT