1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Kenan Alpay: Özdağ ve Uğuroğlu’na yapılan saldırı faşizmin yöntemidir!
Kenan Alpay: Özdağ ve Uğuroğlu’na yapılan saldırı faşizmin yöntemidir!

Kenan Alpay: Özdağ ve Uğuroğlu’na yapılan saldırı faşizmin yöntemidir!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na yönelik yapılan saldırıları, Gazeteci Kenan Alpay değerlendirdi...

16 Ocak 2021 Cumartesi 01:25A+A-

Yazı İşleri Müdürümüz Kenan Alpay, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na yapılan saldırıları Hasan Basri Akdemir’e değerlendirdi.

Siyasetçi ve gazetecilere yönelik darp girişimlerinin kabul edilemez olduğuna dikkat çeken Alpay, "aslında baktığımız zaman, saldırıların adresi, yapılış biçimi, saldırıları yapanların siyasi kimlikleri maalesef tek bir kanaldan, tek bir merkezden geliyor ve oradan da bu saldırılara ilişkin ne bir kınama, ne bir ayıplama var" dedi. 

Bu yaşananların Türkiye'nin karanlık dönemleri olan darbeleri hatırlattığını söyleyen Kenan Alpay, bu duruma karşı çıkılması gerektiğini belirtti. "Bu ülkede çeteler ve eşkıyalar yoluyla, mafya yöntemleriyle meşru siyasetin önünü kesmek temel meseledir. Biz buna karşı çıkıyoruz. 12 Eylül öncesinde, 28 Şubat'ta bu yapıldı. 27 Nisan'da bu yapıldı. 15 Temmuz'da bunu yapmaya çalıştılar."

Ana akım medyanın bu yaşananları haber yapmamasının kabul edilemez olduğunu kaydeden Alpay, bu sessizliği çirkin bir davranış olarak tanımladı. "Selçuk Özdağ bu saldırıya uğrayıp da ana akım medyanın bunu görmezden gelmesi, haber dahi yapmaması, canlı yayınların oraya bağlanmaması kadar ben bir çirkinlik göremiyorum." Olayın hemen ardından kınama açıklamalarını yapmayan siyasileri de eleştiren Alpay, böylesi düşmanca davranışların insanların kendi itibarlarını zedelediğini ifade etti.

Programın tamamı için:

HABERE YORUM KAT

4 Yorum