1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Kemalizm Tımarhanesi’nde bugün: 10 Kasım’da Çiğ Köfte partisi düzenleme suçundan…
Kemalizm Tımarhanesi’nde bugün: 10 Kasım’da Çiğ Köfte partisi düzenleme suçundan…

Kemalizm Tımarhanesi’nde bugün: 10 Kasım’da Çiğ Köfte partisi düzenleme suçundan…

Burdur'da Halk Sağlığı Başkanlığı personelinin 10 Kasım'da çiğ köfte partisi yaptığı görüntülere ilişkin Burdur Valiliği'nce soruşturma başlatıldı.

14 Kasım 2023 Salı 00:32A+A-

HAKSÖZ HABER

Burdur’daki bir grup kamu personelinin 10 Kasım’da çiğ köfte partisi yaptığına dair görüntüler üzerine Kemalistler sosyal medya linç kampanyası başlatmıştı. Burdur Valiliği yaptığı basın açıklamasında konu hakkında idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Valiliğin açıklamasında “Yerel ve ulusal basın ile sosyal medya hesaplarında yer alan haber içeriği ile ilgili olarak Valiliğimiz tarafından idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Kemalistlerin “vay sen misin Atam’ın ölüm yıldönümünde çiğ köfte yiyen” şeklindeki anca komedilere konu olabilecek türden tepkilerini ciddiye alıp valiliğin soruşturma başlatması hadiseyi kara komediye çevirdi! Kemalistlerin bütün bir toplumu içine tıkmaya çalıştıkları tımarhaneye katkı sunan işgüzar idarecilerin bizi daha ne gibi absürtlüklerle karşı karşıya bırakacaklarını merak ediyoruz!

refe.jpeg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum