1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Katil ABD İncirlik önünde protesto edilecek!
Katil ABD İncirlik önünde protesto edilecek!

Katil ABD İncirlik önünde protesto edilecek!

İslami kuruluşlar Adana'daki ABD İncirlik Üssü önünde bir araya gelerek Siyonist vahşeti destekleyen ABD'yi protesto edecek!

20 Ekim 2023 Cuma 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgalci 14 gündür katliamlarına devam ediyor. İbadethane, okul, hastane ayrımı yapmaksızın saldırılarını sürdüren işgal rejiminin uluslararası arenada en büyük destekçisi olan ABD tüm gücü ile bu katliamları sahiplenmekten geri durmuyor.

Gazze bombalanmaya devam ederken Siyonist çeteye olan bağlılığını göstermek için Netanyahu hükümetini ziyaret eden ABD Başkanı Biden açıkça "katliamların arkasındayız" mesajı vermiş ve işgal rejiminin saldırılarına meşruiyet sağlamaya çalışmıştır. 

İşgal rejiminin kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirdiği her katliamda arkasında duran ABD 14 gündür devam eden vahşetin de esas sorumluları arasındadır! ABD'nin Türkiye'deki her konsolosluğu ve askeri üssü ise katliamın temsilcilikleri olarak iş görmektedir. Türkiyeli Müslümanların geçmişten bugüne kadar varlığını gayrı meşru olarak kabul ettikleri ABD İncirlik Üssü sembolik bir değere sahiptir.

Bu sebeple 22 Ekim Pazar günü saat 16.30’da Adana Asri Mezarlığı'nda bir araya gelecek olan İslami kuruluşlar, ABD’nin Türkiye'deki en büyük askeri üssü olan İncirlik Hava Üssü'ne araç konvoyu ile gittikten sonra üssün önünde katil ABD'yi protesto edecektir! Gazze'deki soykırımı karşı sesini çıkartıp Filistin direnişine destek vermek isteyen herkesi pazar günü İncirlik Üssü önüne davet ediyoruz!

whatsapp-image-2023-10-20-at-17-39-21.jpeg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum