1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kahramanmaraş’ın sorunlarına böyle mi çözüm üretiyorsunuz?
Kahramanmaraş’ın sorunlarına böyle mi çözüm üretiyorsunuz?

Kahramanmaraş’ın sorunlarına böyle mi çözüm üretiyorsunuz?

Kahramanmaraş'ın Onikişubat Belediyesi Güney Koreli K-Pop grubu M FectveSoritare konseri düzenleyeceği iddia edildi

30 Ağustos 2023 Çarşamba 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Depremin en şiddetli şekilde hissedildiği Kahramanmaraş’ta tabir-i caizse hayat durmuş durumda. Şehrin yeniden toparlanabilmesi seneler alacak. Haliyle şehirdeki etkinlik ve organizasyonlar da ertelenmiş veya iptal edilmiş durumda.

Vaziyet böyleyken Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin “Kore Karavan Günleri” adı altında gerçekleştirmeyi düşündüğü organizasyonda Güney Koreli K-Pop grubu "M FectveSoritare" konseri düzenleyeceği iddia edildi.

Erkeklerin kadın gibi kadınların ise erkek gibi davrandıkları “cinsiyetsiz” olarak kendisini tanımlayan müptezeller tarafından icra edilen K-Pop müziği baştan sona bir ifsad biçimi. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi tarafından ertelenen konserin gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği ise hala bir muamma.

Kahramanmaraş’ın acilen çözüm bekleyen birçok sorunu var. K-Pop rezaletinin ise bu sorunların çözümü ile uzaktan yakından alakası olmadığı gibi başlı başına bir sorun olma özelliği de bulunuyor. Yetkili isimlerin depremin yaralarını sarmaya odaklanması ve bir yandan da toplumun huzur ve ahlakını bozacak organizasyonlar konusunda hassas hareket etmesi gerekiyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum