1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İzmir'den Gazze'ye, şehitlere bin selam!
İzmir'den Gazze'ye, şehitlere bin selam!

İzmir'den Gazze'ye, şehitlere bin selam!

İzmir Özgün-Der'in çağrısıyla Konak Camii'nde bir araya gelen Müslümanlar Gazze için gerçekleştirdikleri bayramlaşma programında şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

12 Nisan 2024 Cuma 15:11A+A-

HAKSÖZ HABER

6 ayı aşkın süredir Gazze'de katliam gerçekleştiren Siyonist çete dünyanın her yerinde protesto edilmeye devam ediliyor.

Ramazan bayramında da katliamlarını sürdüreb işgal rejimi son olarak Hamas lideri İsmail Heniye nin üç oğlu ve torunlarını şehit etti. Türkiyenin dört bir yanında ramazan bayramını üçüncü gününe denk gelen cuma namazı sonrasında şehitler için gıyabi cenaze namazı ve gazze için bayramlaşma programları düzenlendi.

İzmir'de de Özgün-Der'in çağrısıyla Konak Camii'nde bir araya gelen Müslümanlar başta Hamas lideri Haniye’nin oğulları ve torunları olmak üzere Gazzeli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılıp ve dua etti.

Kemal Songür tarafından kılınan gıyabi cenaze namazının ardından Songür, Siyonist çetenin zulümlerine karşı Gazze halkının izzetli duruşuna dikkat çekti.

Gazze direnişini selamlamak için buradayız. Direniş hareketinin liderlerinden şehit babası ve şehit torunların dedesi İsmail Haniye’ye selam olsun. İzzet ehli olan Gazze diyarına selam olsun. İzmir’den onlara dua ve selam yolluyoruz. Allah için öldürülenler ölü değildirler emri gereğince Rabbimizden onlar için güç ve kuvvet istiyoruz. Vicdanını kaybetmemiş insanlar aylardır Gazze için yürüyor Gazze ile birlikte İslam’ı tanıyor ve şerefleniyorlar. Gazzeli direnişçiler kelimelerin kifayetsiz kaldığı zulümlere karşı direniyor. Siyonist çetenin hamiliğini yapan ABD’nin desteğiyle bu cürümlere devam ediyor.

 

Yeryüzünün en korkak insanları zalimlerdir. Onlar kimseye güvenmezler ve yapayalnızdırlar. Bizlere yaratan Allah’a isyan edenlerin korkuları ebediyete kadar sürecektir. Allah yolunda sabırla direnenler ise vadedilen zafere ulaşacaktır. Kardeşlerimiz için dua ederken zalimlere de şu hakikati hatırlatıyoruz:

Yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz!

Özgün-Der Başkanı Hamza Akdeniz’in duasının ardından gerçekleştirilen bayramlaşmayla program sona erdi.

whatsapp-image-2024-04-12-at-14-53-03.jpeg

whatsapp-image-2024-04-12-at-14-10-13.jpeg

whatsapp-image-2024-04-12-at-14-10-12.jpeg

whatsapp-image-2024-04-12-at-14-10-33.jpeg

whatsapp-image-2024-04-12-at-14-10-38-1.jpeg

whatsapp-image-2024-04-12-at-14-12-22-1.jpeg

HABERE YORUM KAT