1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İşgal ordusunun neden bu kadar korkak olduğu anlaşıldı! 
İşgal ordusunun neden bu kadar korkak olduğu anlaşıldı! 

İşgal ordusunun neden bu kadar korkak olduğu anlaşıldı! 

Eli kanlı Siyonist askerler cinsi sapkınlıklarını göstermekte de bir beis görmüyorlar…

14 Kasım 2023 Salı 13:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İşgal rejimi ordusu savaşın başından beri Gazze’de sadece hava üstünlüğüyle ilerleme kaydedebiliyor. Karadan yapılan onca saldırıya rağmen mücahitlerin iradesini kıramayan işgal ordusu tanklarla gidebildiği yere kadar gidip tankın imha edilmesiyle olduğu yerde kalıyor.

Hamas’ın Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Musa Ebu Merzuk da Siyonistleri bu kadar zafiyet içerisinde görmenin kendileri için bile şaşırtıcı olduğunu açıklamıştı.

Tankın içinden çıkarak çatışmaya girmekten korkan işgal ordusunun korkaklığı inançsızlıktan kaynaklanıyor. Ancak tek sebep bu değil... İşgal ordusu aynı zamanda ibne askerlerle dolu sapkınlardan oluşuyor. Siyonist çetenin bayrağına işlenen "LGBT” renkleri ise bunun en temel kanıtı.

0x0-israil-askerleri-neden-tanklarda-saklaniyor-cevabi-iste-bu-fotografta-soykirim-ordusunun-en-buyuk-amaci-gazzed-1699880630404.jpeg

0x0-israil-askerleri-neden-tanklarda-saklaniyor-cevabi-iste-bu-fotografta-soykirim-ordusunun-en-buyuk-amaci-gazzed-1699880660122.jpeg

basliksiz-153.jpg

A Haber canlı yayını esnasında da bir asker kameraya aynı bayrağı gösteriyor...

İşgal ordusunun neden bu kadar korkak olduğu şimdi daha rahat anlaşılıyor! İnsanlıktan nasibini almayan mahluklar işgal bayrağı ile doğru renkleri yan yana getirerek gerçek yüzlerini bir kere daha açık ettiler. Bunlara isabet eden kurşun bile kendisini kirlenmiş hissediyordur!

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT