1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İşgal bayrağı ile sapkınların bayrağı yan yana!
İşgal bayrağı ile sapkınların bayrağı yan yana!

İşgal bayrağı ile sapkınların bayrağı yan yana!

İsrail Dışişleri Bakanlığı’nda cinsi sapkınların bayrağı göndere çekildi!

22 Haziran 2021 Salı 18:52A+A-

HAKSÖZ HABER

İsrail işgal rejimi Ortadoğu olarak isimlendirilen coğrafyada cinsi sapkın eğilimlerin en yaygın olduğu bölge. 2019 senesin sapkınların Tel Aviv’deki yürüyüşüne yüksek katılım görülmüş ve coğrafya açısından bir ilk yaşanmıştı.

ca41aeb1-cfcb-451c-96fe-21e00dd2e133.jpeg

Yahudi inancında diğer bütün inançlarda olduğu gibi cinsi sapkın eğilimler kabul edilmiyor. Bu duruma rağmen işgal rejimi yönetimi altındaki bölgelerde sapkınlığın bu derece yaygınlaşması Siyonist rejimin seküler kökenleri ile ilişkili olarak görülebilir.

İşgal rejimindeki dindar Yahudiler de bu duruma tepki göstermelerine rağmen bizzat Siyonist yöneticiler “LGBT” olarak isimlendirilen yapıları fonluyorlar. 2017-2018 hükümet bütçesinde sapkın grupların çalışmalarına 1.8 Milyar Dolar yardım taahhüdünde bulunan İsrail hükümeti bu paranın “LGBT merkezleri, homofobi ve transfobiyle" alakalı projelere ayrılacağını duyurmuştu.

İsrail Dışişleri Bakanının yaptığı son açıklaması ise Siyonistlerle cinsi sapkınlar arasındaki ilişkileri gözler önüne seriyor. İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid emri altındaki kurumda sapkınların sembolü olan bayrağın asılması emrini verdiğini şu sözlerle duyuruyor "Bu sabah Onur Ayını kutlamak için Dışişleri Bakanlığı'nda ilk kez Onur Bayrağı'nın çekilmesi talimatını verdim. Dışişleri Bakanlığı ve çalışanları hoşgörü, birlik ve özgürlük çağrısında bulunuyor." 

basliksiz-053.jpg

Siyonizm’in mahiyetini anlamak açısından oldukça önemli olan bu hadise İsrail’in Yahudi inancıyla da sorunu olan bir ideolojinin ürünü olduğunu kanıtlıyor!

Katliam ve işgalin sembolü olan İsrail bayrağı ile insan olmanın haysiyetine düşmanlığın sembolü olan sapkınların bayrağını yan yana görmek tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş deyimini akıllara getiriyor!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum