1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Irkçılar şimdi de Suriye’deki Suriyeliler üzerinden dezenformasyon üretiyor!
Irkçılar şimdi de Suriye’deki Suriyeliler üzerinden dezenformasyon üretiyor!

Irkçılar şimdi de Suriye’deki Suriyeliler üzerinden dezenformasyon üretiyor!

Mültecileri hedef gösterip kaos yaratmak için her şey yapılıyor!

18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:32A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de bir süredir mülteciler gerçek anlamda hedef tahtasında. Alakalı alakasız her konu mülteciler üzerinden işleniyor. Ekonomik sıkıntıların artması neticesinde sorumluluğu atacak bir yer arayan insanlar ise siyasilerin ve medyanın yönlendirmesiyle mültecilere kötü gözle bakıyorlar.

Burada dikkat edilmesi gereken husus ise ırkçılıkla yalancılığın birbirine paralel olarak ilerlediği. Irkçı siyasetçilerin bugüne kadar binlerce yalanı ortaya çıkartıldı. Ancak bu durum onları susturmaya yetmiyor. Irkçıysan utanman kalmamış oluyor çünkü…

ırkçıların gündem ettiği son konular arasında ise Suriye’de Suriyelilerin Türkiye’deki mültecilerin dönüşünü istemediği yönünde ortaya atılan iddialardı. Afrin’de kurulacak olan briket evler açıklaması üzerine Suriye’de eylem gerçekleştirildiği doğru. Ancak eylemin niteliği tamamen çarpıtılmış durumda! Türkiye'de basınına yansıyan bu iddianın kaynağı, Afrin’deki mevcut durumu “işgal” olarak niteleyen North Press Agency’nin haberine dayanıyor. North Press Agency isimli sitenin içeriklerine bakıldığında Kürt soluna yakın bir çizgide olduğu görülüyor. 

Suriye’deki Suriyeliler Türkiye hükümetine teşekkür ederken dünyaya şu çağrıda bulunuyorlar: Briket evler inşa etmek kesin çözüm değil. Kesin çözüm Esed rejiminin devrilmesi ve Hamalının Hama’ya, Humuslunun Humus’a Şamlının da Şam’a dönmesinin yolunun açılmasıdır!

fs4fky2waaad2bq.jpg

280372383-125540250129370-4755684155079116238-n.jpg

Özetle Suriye’de Suriyeliler rejim karşıtı bir gösteri düzenlemiş oluyorlar. Türkiye’deki Suriyeliler geri dönmesin vb. hiçbir açıklama söz konusu değil. "Dünya bu zulme sessiz kalmasın, Esed’i devirmemize imkan sağlansın o zaman gerçek çözüm ortaya çıkacak briket evlere de gerek kalmayacak" demek istiyorlar!

Gelin görün ki T24, Yeniçağ vb. yayın organları iktidarı ve mültecileri hedef almak için “Suriye’deki Suriyeliler bizdeki Suriyelileri istemiyorlar” gibi alçakça bir yalanı piyasaya sürdüler. Irkçı siyasetçilerin de ateşlemesiyle bu dezenformasyon gerçeklerin önüne geçmiş durumda! IRKÇILARIN YALANCILIĞI BİR KERE DAHA KANITLANDI! IRKÇI TEZVİRATA GEÇİT VERMEYELİM!

HABERE YORUM KAT