1. HABERLER

  2. HABER

  3. İMC'den Saldırıları Meşrulaştırma Çabası
İMC'den Saldırıları Meşrulaştırma Çabası

İMC'den Saldırıları Meşrulaştırma Çabası

PKK'nin Kürdistan'da İslam'a açtığı savaşı meşrulaştırmak için çırpınan İMC TV, PKK/HDP'nin masum vatandaşlara yaptığı saldırıları çarpıtarak yayınlıyor.

08 Ekim 2014 Çarşamba 13:57A+A-

PKK/KCK'nin sözcülüğüne soyunan ve merkezi İstanbul’da bulunan İMC TV,  PKK'nin; insanlık dışı, gayri ahlaki saldırılarını DİHA menşeli iftiralarla sentezleyip yayınlıyor.

Hiçbir neden yokken HÜDA PAR ve Mustazaflar Cemiyeti başta olmak üzere İslami kesime ateşli silahlarla saldıran PKK/KCK’nin saldırılarını meşruluk kazandırmaya gayret eden İMC TV, adeta PKK'nin TÜRK SAT'tan yayın yapan medya organı gibi davranıyor.

Kürdistan’da camilere, Kur’an kurslarına ve Müslüman şahsiyetlere uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıları, HÜDA PAR’lıların provokasyonu olarak göstermeye çalışan İMC TV, gün boyunca yaptığı haberlerde HÜDA PAR ve Mustazaflar Cemiyetini DAIŞ destekçisi olarak göstermeye çalıştı.

DAIŞ'in felsefesini benimsemediğini her ortamda dile getiren HÜDA PAR, Kobani’den göç eden Kürtlere kucak açmış ve her türlü yardımı bu güne kadar yaptı ve yapıyor. Suriye kürdistanı'ndan kaçan hiçbir Kürde bu güne kadar bir bardak su vermeyen PKK/HDP, belediyeler aracılığıyla sadece YPG'lilere yardım etti. Müslüman Kürtlere sadece düşmanlık yapan PKK’nin sözcülüğüne soyunan İMC’nin bu değirmene su taşıyarak safını belirlediği görülürken, muhafazakar medyanın olaylar karşısındaki duyarsız tavrını akıllara getirdi.

 İLKHA

HABERE YORUM KAT

2 Yorum