1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İktidardan Yüz Bulan Bahçeli’den Bülent Arınç Çıkışı
İktidardan Yüz Bulan Bahçeli’den Bülent Arınç Çıkışı

İktidardan Yüz Bulan Bahçeli’den Bülent Arınç Çıkışı

YİK üyesi Bülent Arınç'ın "KHK faciadır" açıklamasıyla ilgili konuşan MHP lideri Bahçeli, "Arınç ağzını kapatsa iyi olacak" çıkışında bulundu.

29 Kasım 2019 Cuma 16:34A+A-

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Bülent Arınç'ın “KHK uygulamaları bir facia” sözleriyle ilgili tartışma devam ediyor. İktidardan yüz bulan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bülent Arınç’a haddini bildirmeye kalkıştı!

Türk Gün gazetesine konuşan ve FETÖ ile mücadelede 'bazı' açıklamaların kafa karıştırdığını söyleyen Bahçeli, "Arınç ağzını kapatsa iyi olacak, fazla konuşması kendisine zarar veriyor" şeklinde konuştu.

Bahçeli, daha önce yaptığı bir açıklamasında “KHK faciadır’ değerlendirmesiyle birlikte mağdur edebiyatına bel bağlanması 15 Temmuz şehitlerine ve gazilerine büyük bir haksızlık ve hadsizliktir” demiş, Arınç'ı sert sözlerle eleştirmişti. Bahçeli'nin açıklamalarından üç gün sonra Arınç konuya ilişkin olarak bir açıklama yapmış, "Yargıyı kutsallaştırmak gibi bir iddiam hiç olmadı. KHK faciadır dememeliydim" demişti.

HABERE YORUM KAT

4 Yorum