1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. İğrenç bir diziye getirilen kısıtlamayı yanlış anlayan sol-Kemalist medya telaşa kapıldı!
İğrenç bir diziye getirilen kısıtlamayı yanlış anlayan sol-Kemalist medya telaşa kapıldı!

İğrenç bir diziye getirilen kısıtlamayı yanlış anlayan sol-Kemalist medya telaşa kapıldı!

Çıplak isimli dizi yayınlandığı platform tarafından yayından geçici olarak kaldırıldı. Sol-Kemalistler hemen telaşa kapıldı!

15 Aralık 2020 Salı 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

BluTV’de yayımlanan Çıplak isimli iğrenç yapım fahişelik yaparak yaşayan bir başkaraktere odaklanıyor. Diziye sosyal medyada dikkat çeken Cüneyt Özdemir, RTÜK Başkanı’nı kast ederek "Aman Ebubekir Şahin ve sansür kılıcı görmesin" paylaşımı yaptı. Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra dizi BluTV’den kaldırıldı.

Sol-Kemalist yayın organları ise hemen ‘sansürcü’ olarak yaftalamaya hazır oldukları RTÜK’ü hedef aldılar. Ancak gerçek BluTV’den yapılan paylaşımdan sonra ortaya çıktı. "Sevgili BluTV izleyicileri, dünden beri gündemde olan 'Çıplak' isimli dizimizle ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz. 18 yaş altı çocuk kilidi uygulamamızı aktive etmeyi planladığımız bir dönemde olduğumuz için Çıplak dizisini kısa bir süreliğine erişime kapatmış bulunuyoruz. Teknik prosedürler tamamlandıktan sonra içeriğimiz yeniden izleyicilerimizle buluşacaktır." açıklamasından sonra  olayın gerçek sebebi ortaya çıktı.

Türkiye’nin haberdar olmadığı sadece dar bir kitle tarafından izlenen iğrenç bir diziyi bir yalan üzerinden bütün ülkenin gündemine sokan sol-Kemalistler ahlaksızlığı yaygınlaştırdıkları için mutlu olmuşlardır herhalde! Yaşanan bu olayın ardından RTÜK’ün yapması gereken söz konusu yapımı yayından kaldırmaktır. Paralı platformda yayınlanıyor olması bu durumu değiştirmez. Paralı platformların içeriklerine 'sadece üyelerin' ulaşabildikleri palavrasıyla kimse ahlaksızlığı meşrulaştıramaz!

‘Yurt dışına gidip yeni bir hayat kurmak adına para biriktirmek için fahişelik yapan’ bir başkaraktere sahip olan diziyi, ‘hayatın gerçekleri bunlar, böyle şeyleri niye televizyonda izlemiyoruz?’ diyenlere ise ‘hangi hayatın böyle bir gerçeği varmış?’ sorusunu sormak istiyoruz. ‘Yeni bir hayat kurmak’ için ‘Eskortluk’ şeklinde ifade edilerek masumlaştırılmaya çalışılması bir şey değiştirmez. Fuhuş yapana fahişe denir! Fahişeliği meşrulaştırmaya çalışanlara ne dendiğini okura bırakıyoruz…

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum