1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İBB, karton bardak ve ibrikle hizmette çıtayı arşa taşıdı!
İBB, karton bardak ve ibrikle hizmette çıtayı arşa taşıdı!

İBB, karton bardak ve ibrikle hizmette çıtayı arşa taşıdı!

İBB'nin yeni karton bardakları ve mezarlıklara yerleştirdiği ibrikler, muhalif isimlerde büyük bir sevince ve umuda neden oldu.

28 Eylül 2021 Salı 11:31A+A-

HAKSÖZ HABER

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karton bardak ve mezarlıklarda ibrik projeleri oldukça ses getirdi.

Muhalefetin “Her şey güzel olacak” dediği günler adeta geldi çattı. İBB yeni ve düşünülmemiş projeleri ile İstanbulluların hayatını iyileştirmeye başladı.

Vapurlarda “logolu karton bardağı” icat eden İBB’ye övgüler henüz yeni sona ermişken, İBB’ye bağlı mezarlıklarda yeşil ibriklerle sulama yapılabileceği haberi büyük ilgi gördü. Halk sorunlarının kökten çözüldüğünü düşünmezken, “koyu muhalifler” ise sorunların bu tarz küçük dokunuşlar ile çözülebileceğine olan inancını artırdı.   

İBB’ye bağlı İETT araçlarının yollarda kaldığı şu günlerde; İBB’nin borcunun 3 katına çıktığı, toplu taşıma araçlarının sefer sayılarının azaltıldığı, belediye çalışanlarının arazilerinin; belediye araçları ile düzenlendiği, Esenler Otogarı’nın temizlendiği, ışıklandırıldığı ve güvenliğinin arttırıldığı, ana arter yollardaki bitkilerin sökülüp yerine boya yapıldığı düşünüldüğünde her şeyin güzel olduğu bir İstanbul var karşımızda(!)

İBB, bütün bu hizmetlerinin yanında karton bardak ve ibrik ile tüm İstanbul’un sorunlarını çözmüş gibi davranmasa da müzmin muhaliflerin Ekrem İmamoğlu hayranlığı, sosyal medyadaki algı ile artırılmaya çalışılıyor.

 

Her şeye muhaliflerin karton bardağa ve ibriğe hayranlıklarını yansıtan sosyal medya paylaşımları

karton-bardak-ibrik.jpg

 

zafer-arapkirli.png

HABERE YORUM KAT

1 Yorum