1. HABERLER

  2. HABER

  3. HÜDA PAR: Davamızın Sesini Kıstıramazsınız!
HÜDA PAR: Davamızın Sesini Kıstıramazsınız!

HÜDA PAR: Davamızın Sesini Kıstıramazsınız!

HÜDA PAR Adana İl Teşkilatı, Batman'da tezgâhlanan kirli oyuna dikkat çekmek amacıyla düzenlediği basın toplantısında, "sesimizi kısamazsınız" mesajı verildi.

09 Kasım 2013 Cumartesi 11:20A+A-

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adana İl Teşkilatı, Batman'da tezgâhlanan kirli oyuna dikkat çekmek amacıyla düzenlediği kitlesel basın açıklamasında, "Sesimizin ulaşmadığı kimse kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz." mesajı verildi. Adana İl Başkanlığı tarafından İnönü Parkı'nda düzenlenen basın açıklamasına çok sayıda vatandaş katıldı.

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz tarafından okunan basın açıklaması oynanmak istenen kirli oyunlar hakkında verilen bilgilerle başladı.

Yavuz açıklamasında, "Geçtiğimiz günlerde Batman İpragaz Mahallesi'nde yaşanan olayları lanetlemek ve ölen gencimizin kanı üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanların azgınlığını halkımıza şikâyet etmek için burada toplanmış bulunmaktayız. İpragaz Mahallesi'nde bir gencimizin hayatını kaybettiği menfur hadiseyi lanetliyoruz. Hayatını kaybeden gencimize Allah-u Teâlâ'dan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz." dedi.

Partilerinin cinayet olayı ile hiçbir ilgisi olmadığını belirten Yavuz, "BDP'nin bu olayı çarpıtması, yaklaşan yerel seçimlerde aleyhimize kullanılmak üzere tamamen kirli ve çirkin iftira kampanyasının devamıdır. BDP, partimizi suçlama kolaycılığına kaçmakla saldırganlığını örtbas etmeye çalışmaktadır. BDP, ölen gencimizin kanı üzerinden siyaset yapmayı bırakıp, parti tanıtımı yapan üyelerimize defalardır neden saldırdığını aziz halkımıza açıklamalıdır. Ayrı bir olayda ve mekânda yaşanan bu ölüm hadisesini istismar ederek suçunu gizlemeye çalışan BDP, üyelerimize yaptıkları saldırıların hesabını halkımıza vermelidir." diye konuştu.

Yavuz son olarak, sesimizin ulaşmadığı kimse kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimse davamızın sesini kısamayacak ve susturamayacaktır. Rabbimiz imkân ve takat verdikçe halkımız için hizmet etmek niyetindeyiz. Davamız; kardeşliktir, huzurdur, barıştır. Davamız; halkımızın refahı ve haklarıdır." şeklinde konuştu.

Sık sık slogan ve tekbirlerin çekildiği açıklama olaysız bir şekilde son buldu.

(İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum