1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Hoca camide” saçmalığını yinelemekten başka bir şey bilmiyorlar!
“Hoca camide” saçmalığını yinelemekten başka bir şey bilmiyorlar!

“Hoca camide” saçmalığını yinelemekten başka bir şey bilmiyorlar!

Eğitim-İş laiklik çanlarını çalmaya başlamış!

12 Haziran 2023 Pazartesi 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Eğitim-İş Sendikası, ÇEDES projesi kapsamında Eskişehir ve İzmir'de 842 okula manevi danışmanlık görevi için imam, müezzin ve vaiz gibi din hizmetlerinde çalışan kişilerin atanmasını kabullenememiş.

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” isimli ÇEDES projesiyle okul çağındaki çocukların manevi gelişimine destek vermek ve karakter gelişimleri ile alakalı yaşadıkları sorunlara yardımcı olmak amaçlanıyor.

“Gerici ve tehlikeli ÇEDES Protokolü için çağrımızdır: Hep birlikte reddedelim!" başlıklı bildirisiyle Eğitim-İş, sol-Kemalistlerin alışıldık “hoca camide” safsatasını dillendirmekten başka bir şey yapmamış. Hocaların her yerdeki varlığını kabul edemeyenlerin özellikle İzmir’de bu protokolün uygulanmasına karşı çıkması ise ayrı bir komedi...

İzmir’e kutsal toprak muamelesi yapan sol-Kemalistler İzmir’in de Türkiye’nin bir parçası olduğunu bilmiyor mu? Hakkari’de uygulanan protokol İzmir’de neden uygulanmasın? Bu nasıl bir bakış açısıdır?

Seçim döneminde muhafazakarlara gülücükler dağıtan sol-Kemalistler bekledikleri neticeyi alamayınca hemen mevzilerine dönmüşler anlaşılan. Dini hizmetlerde aktif sorumluluk alan kişilerin okullara girmesinden rahatsız olmak İslam ve Müslümanlara yönelik nefretin ifade biçiminden başka bir şey değil!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum