1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hayırdır, Selvi Hanımın mutfağında tadilat mı var?
Hayırdır, Selvi Hanımın mutfağında tadilat mı var?

Hayırdır, Selvi Hanımın mutfağında tadilat mı var?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun otel odasından yaptığı paylaşım tartışılmaya devam ediliyor!

02 Şubat 2022 Çarşamba 12:36A+A-

HAKSÖZ HABER

2023 yaklaşırken Millet İttifakı’nın adayı noktasında tartışmalar sürüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adını adaylık için açıkça zikretti. Bunun yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da belediye başkanlarının adaylıkları noktasındaki çekincelerini dile getirdi.

Netice olarak kimin aday olacağı konusu şuan sürüncemede. Ancak anlaşılan o ki Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı konusunda oldukça istekli. Bir süredir siyaset yapma tarzıyla Kılıçdaroğlu ülkenin lideri gibi hareket etmeye çalışıyor.

Bu konuda ise CHP’nin seçkinci görüntüsünü aşmak için "Anadolu irfanı" üzerinden bolca “tevazu” içerikli mesajlar veriyor. CHP’nin toplumdaki algısının dışında muhafazakar siyasetçilere yapılan “toplumdan uzaklaşma” eleştirisine de “tevazu” dolu yaklaşımıyla cevap vermeye çalışan Kılıçdaroğlu sosyal medyada paylaştığı videoları evinin mutfağından çekiyordu bilindiği üzere.

resized-cf651-ad75d9d01.jpeg

“Bizimkisi de hepinizinkisi gibi” dercesine çekilen “Selvi Hanımın mutfağı” videoları epey de ilgi görmüştü. Ancak işin rengi birden değişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videolarda empoze etmeye çalıştığı 'halktan biri' imajı son paylaşımında yerle bir oldu. Evinin mutfağından ve çalışma odasından videolar çeken Kılıçdaroğlu son videosunda bir otelden paylaşım yaptı. Bu otelin gecelik ücretinin 100bin TL olduğu ileri sürüldü.resized-7cc21-4a9ee3562.jpg

Rakamın ne olduğu konusu tartışılabilir. Tüm bu tartışmalar bir video çekmek için kullanılabilecek onca yer varken neden Hilton olduğu iddia edilen otelin kullanıldığını izah edemez!

Ne oldu Selvi hanımın mutfağında tadilat mı var? Tevazu dersi veren Kılıçdaroğlu’nun fiyatı tartışmalı, yüksel gelirli insanların kaldığı otellerde mesaj vermesi inandırıcılık sorunu ortaya çıkartmıştır. CHP’den doğru düzgün bir izah dahi yapılmaması da samimiyetsizliktir! CHP bildiğimiz CHP kısaca! 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum